Connect with us

Reality Show

Aflăm finalul poveștilor de la Gospodar fără pereche, astăzi la PRO TV

Foto Credit: PRO TV
Avatar

Published

on

Lacrimi, zâmbete, iubire și.. momente tumultoase! Un sezon plin de emoție, care a conturat frumoase povești de dragoste e aproape de final! Miercuri, de la 20:30, e seara celor mai așteptate concluzii. Vom afla ultimele decizii ale gospodarilor și vom vedea care sunt cuplurile hotărâte să își construiască un viitor împreună.

 

Dacă Alexandra și Călin și-au exprimat dorința de a întemeia o familie, urmează să vedem ce alegeri vor face și ceilalți gospodari. Tudor va avea parte de un final neașteptat, iar în ferma de struți vom vedea dacă părerea tatălui lui Radu va cântări în decizia gospodarul. „Sper să obțină ceea ce vrea, dar nu de la mine”, va spune Radu.

 

Biagio îl va cunoaște pe cel mai important bărbat din viața Valericăi.. fiul său. Părerea băiatului va fi una importantă în povestea celor doi. „Dacă timpul ar fi un avion, mi-aș dori să fie ea pilotul. Crețica rămâne o persoană specială pentru mine!”, va spune italianul. Dacă relația lor va merge mai departe, aflăm în ultima ediție a acestui sezon.

 

“Nu-mi vine să cred că toate acele trăiri și emoții au ajuns la cei de acasă și, acum, mai avem un pic și încheiem acest capitol. Mă bucur să știu că sunt oameni care și-au găsit sufletul pereche și că am fost și eu o parte din bucuria lor. Se vor întâmpla lucruri emoționante și neașteptate în ultimul episod și abia aștept reacția celor de acasă”, spune Geanina Ilies.

Geanina ne așteaptă miercuri, de la 20:00, pe pagina de facebook a reality show-ului pentru a comenta finalul de sezon. Iar apoi, de la 20:30, vedem cum se încheie poveștile romantice de la Gospodar fara pereche.

 

Gospodar fără pereche – Hai să facem dragostea rurală!

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending