joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSAgenția de presă News.ro și Inquam Photos colaborează pentru a furniza fotografie...

  Agenția de presă News.ro și Inquam Photos colaborează pentru a furniza fotografie editorială în timp real

  Agenția independentă News.ro a semnat un contract de parteneriat cu agenția de flux foto editorial Inquam Photos, prin care cele două instituții vor colabora pentru a oferi cititorilor www.news.ro și abonaților fotografie editorială de înaltă calitate, în timp real. 

  Prin noul parteneriat, Inquam Photos va furniza agenției News.ro fotografii realizate de către fotojurnaliști profesioniști cu peste 10 ani de experiență în cele mai mari trusturi media din România.

  ”Strategia noastră este să oferim, chiar de la început, servicii complete de agenție de presă, ceea ce înseamnă că fluxul foto este foarte important în dinamica generală a agenției. Împreună cu Inquam Photos, cel mai dinamic furnizor foto, vom putea ilustra cele mai importante evenimente ale zilei, din toate domeniile, la nivel național, la standarde specifice agenției de presă”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

  ”Inquam Photos a fost de la început un proiect construit în jurul pasiunii pentru calitatea imaginii editoriale. Este o onoare pentru mine să pot vorbi astăzi despre parteneriatul dintre Inquam Photos și News.ro, o agenție de presă high quality, puternică, cu care împărtășim aceleași valori. În acest moment, oferim un produs <artizanal>, bazat pe creativitate și spontaneitate, îmbinând secvențial realitatea subiectului cu libera exprimare. Fotografiile pe care le oferim trusturilor media din România și celor externe sunt semnate de unii dintre cei mai buni meșteșugari și imagiști din rândul celor independenți aflați în România”, a precizat directorul general al Inquam Photos, Ovidiu Micsik.

  News.ro este cea mai nouă agenție de presă, lansată de către cei mai buni jurnaliști de agenție din România, cu misiunea de a deveni lider pe acest segment media în următorul an. News.ro va furniza conținut de calitate, adaptat condițiilor actuale de piață, către clienți media și corporate. Noua instituție media va urma, prin conținutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenții de presă: încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

  Agenția Inquam Photos reprezintă un demers editorial independent, axat pe distribuirea fotografiei de presă de înaltă calitate în timp real. Înființată în 2013, în prezent reunește sub numele său peste 20 de fotojurnaliști din București, alte localități și din afara țării. Cu o abordare proprie, liberă spre creativitate, conceptuală, echipa Inquam acoperă zilnic toate categoriile de evenimente cu potențial interes național și internațional.

   

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente