Connect with us

Life Style

Ager Pres nu renunta la angajati, dar nu mai plateste orele suplimentare

Published

on

Reclame

Agerpres spune ca nu este afectata de a doua rectificare bugetara, reprezentantii agentiei declarand ca au luat, inca de la debutul anului, masuri de economisire, prin sistarea platii orelor suplimentare, a primelor si a salariilor de merit si prin inghetarea posturilor. ager press

In proiectul de rectificare bugetara, la articolul privind Agerpres, se arata ca suma de 1.000.000 lei va fi redistribuita de la titlul „Cheltuieli de personal” la titlul „Bunuri si servicii”
„Se autorizeaza Agentia Nationala de Presa Agerpres sa efectueze in anexa 3/4301/16 „Bugetul institutiilor finantate partial din venituri proprii pe capitole, subcapitole, paragrafe, titluri de cheltuieli si alineate pe anul 2009” redistribuirea sumei de 1.000 mii lei de la titlul „Cheltuieli de personal” la titlul „Bunuri si servicii”, se arata in document.
Directorul general adjunct Agerpres, Traicu Argentina, a explicat ca „masura prezentata in cea mai recenta rectificare bugetara nu vizeaza fondul de salarii, ci doar acei bani care au fost stransi, de la inceputul anului, prin neplata orelor suplimentare si a altor drepturi”.

„Nu vor fi taiati bani din salarii si nici nu vor fi facute disponibilizari, cei 1.000.000 de lei vor fi luati din sumele economisite la inceputul anului prin neplata orelor suplimentare, a primelor si a salariilor de merit. Noi am dorit sa transferam banii economisiti la bugetul de cheltuieli cu personalul la cheltuielile de intretinere ca facturile telefonice, chiriile, lumina s.a.” a declarat Elena Murar, director financiar Agerpres.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending