Connect with us

Reportaj

Agricultură pe arătură – un reportaj de Paula Herlo și Alex Dima, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

România ar putea hrăni peste 80 de milioane de oameni, dar agricultura noastră este fărâmițată! Fără forță de muncă, fără irigații și fără viziune! Agricultură pe arătură, un reportaj marca România, te iubesc!, duminică, de la 18:00.

Avem o țară plină de bogății, dar săracă. Agricultura, unul dintre așii pe care țara noastră ar trebui să-i scoată din mânecă în perioada următoare, e un sector lipsit de strategii, viziune și, mai ales, acțiune. Agricultura românească ar putea fi vedeta viitorilor ani, dacă și autoritățile vor înțelege că ne așteaptă vremuri grele în care fiecare țară își va păstra stocurile de alimente ca să-și hrănească propriul popor. Stăm bine la capitolul producției de cereale, suntem exportatori, dar nu avem linii de procesare.  

„În ultimele săptămâni am vizitat producători de legume, crescători de vaci de lapte și procesatori. Iar concluzia pe care am tras-o seamănă mult cu ce spuneau profesorii în trecut: doamnă, e brânză bună în burduf de câine. Are potențial, dar nu vrea. Cam așa și cu agricultura noastră: are potențial, dar nu vor alții să i-l exploateze. Sau, dacă vor, atunci nu e clar de ce n-au reușit autoritățile să i-l cultive până acum”, a spus Paula Herlo.

Duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!, Paula Herlo și Alex Dima răspund întrebării: poate România să-și hrănească propriul popor din resursele sale, în cazul unei crize alimentare?

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending