Ai suferit daune in urma unui accident rutier? Un avocat din Iasi iti poate obtine despagubiri! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Ai suferit daune in urma unui accident rutier? Un avocat din Iasi iti poate obtine despagubiri!

Published

on

Nimeni nu isi doreste sa fie implicat intr-un accident rutier, dar, din pacate, acesta nu poate fi evitat intotdeauna. Riscul unui accident auto exista in permanenta, iar atunci cand acesta se produce, este important sa stii ca poti obtine despagubiri cu ajutorul unui avocat din Iasi de Drept Civil.

Chiar daca dreptul de a beneficia de o compensatie este prevazut prin lege, in unele situatii, trebuie sa ai parte de sprijinul unui specialist pentru a te bucura de el. Societatile de asigurari auto nu ofera intotdeauna despagubirile corecte victimelor, moment in care este necesara interventia unui avocat Iasi. Acesta se va ocupa de toate demersurile necesare si va negocia pentru a obtine un rezultat satisfacator.

Daunele in urma unui accident rutier pot fi de doua tipuri:

  1. Morale – consecintele negative suferite de victima

Pentru a stabili cuantumul despagubirilor pentru daunele morale, instanta trebuie sa ia in calcul repercusiunile accidentului atat pe plan fizic, cat si psihic (lezarea valorilor morale ale victimei si modul in care acest eveniment nefericit i-a afectat situatia familiala, sociala si profesionala).

Daunele morale pot cuprinde durerile si suferinta determinata de trecerea in nefiinta a unei persoane iubite sau de ranirea / mutilarea acesteia si orice alta vatamare care afecteaza aspectul fizic al victimei.

  1. Materiale – probe directe

Atunci cand un accident auto are consecinte grave, precum decesul conducatorului auto, al pasagerilor sau invaliditatea unei persoane implicate, un avocat Iasi specializat in asigurari auto poate cere despagubiri materiale. Acestea vor fi stabilite in urma prezentarii probelor.

Daunele materiale cuprind vatamarile corporale, decesul sau avarierea autovehiculului. Este important de stiut ca despagubirile pot fi oferite persoanei vatamate sau familiei acesteia, in functie de fiecare caz in parte, indiferent de locul in care s-a produs accidentul.

De ce sa contactezi un avocat din Iasi cu experienta in acest domeniu?

Daca tu sau un membru al familiei ati fost implicati intr-un accident rutier cu consecinte grave de ordin material sau moral, apeleaza la servicii juridice profesionale pentru a primi despagubirile cuvenite.

Un avocat de Drept Civil va sti totul despre legislatia rutiera si isi va da seama inca de la inceput in ce masura cazul tau poate avea succes. El iti va oferi consultanta pe tot parcursul procesului, precum si reprezentare juridica. Vei afla, astfel, care sunt drepturile tale si ce probe trebuie sa atasezi la dosar. Specialistul va negocia despagubirile, iar daca acestea nu vor fi satisfacatoare, atunci va apela la instanta de judecata pentru a obtine un rezultat favorabil.

avocat Iasi

Atunci cand decizi sa nu apelezi la ajutorul unui profesionist, risti sa primesti doar o parte din despagubirile care ti se cuvin. Un avocat din Iasi cu experienta isi va dedica timpul solutionarii cazului tau, astfel incat compensatia sa fie pe masura prejudiciilor aduse. El iti va proteja interesele si se va asigura ca drepturile tale au fost respectate.

Vrei sa stii mai multe despre despagubirile in cazul daunelor auto? Intra pe site-ul www.avocatiasiduhnea.ro si contacteaza un specialist! Cabinetul de avocat Duhnea Dana Elena are o experienta indelungata in solutionarea acestui tip de cazuri si te poate ajuta sa obtii compensatia pe care o meriti pentru prejudiciul suferit!

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending