Connect with us

Life Style

Airsoft – fii eroul propriei povești!

Published

on

Identificarea cu eroul unui joc video, al unui film sau serial de acțiune nu mai este la modă atât timp cât ai posibilitatea de a transforma fantezia în realitate!

Atunci când joci airsoft, totul capătă valențe reale, fiindcă vei utiliza pistoale cu bile airsoft ( pe http://www.airsoft.ro/Bile-29 găsești o serie de produse care sunt de calitate superioară, la prețuri accesibile oricărui buzunar), care sunt concepute la o scară de 1:1 cu armele reale.

Îți poți construi o echipă alături de care să participi la joc sau poți să intri în misiuni speciale de tip Sniper, Medic, Escort President, Manhunt sau Prison Break. Poți face parte dintr-o misiune de salvare în Hostage Rescue sau poți să ajungi la un obiectiv desemnat, așa cum se întâmplă în Capture de Flag. Atunci când joci airsoft, nu doar că vei avea parte de posibilitatea de a trasa conceptul scenariului, ci te vei bucura de șansa de a participa la o sesiune de joc spectaculoasă, care îți va asigura un nivel de distracție maxim!

 

Jocuri după scenarii reale și scenarii după situații imaginate!

Limita este imaginația sau posibilitatea de a adapta situații de luptă, întâmplate în realitate și care pot fi puse-n practică, în condiții reale de mediu, pe timp de zi sau noapte. Alege-ți armele necesare în luptă și respectă-ți adversarii, așa cum o faci cu ai tăi coechipieri, pentru ca indiferent de opțiunea aleasă o să ai parte de situații așa cum nu ți-ai fi imaginat vreodată. Pornește de la un scenariu simplu, așa cum este în jocul de CQB și dezvoltă-ți strategia în funcție de situația din teren sau optează pentru un scenariu real de luptă și vezi cum te-ai descurca în locul celor care au luat decizia la momentul respectiv.

Descoperă pe Airsoft.ro de ce sunt atât de importante în economia jocului, armele, echipamentul tactic și cel de protecție și află de ce airsoftul este un joc care trece rapid de la forma de hobby, la o stare existențială pentru cei care i-au înțeles utilitatea pentru dezvoltarea personală și de grup. Fie că alegi să te distrezi alături de prieteni, fie că ești parte dintr-o echipă stabilită la un joc de airsoft din team-building, acest sport te va ajuta să progresezi din toate punctele de vedere. Cu siguranță că o să te transformi nu doar într-un erou, ci într-un luptător gata să ducă la bun sfârșit căutarea și care o să aibă parte de toți laurii gloriei atunci când își confirmă statutul de erou în propria narațiune!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending