Connect with us

Business

Airsoft versus paintball – unde se termină strategia și se începe distracția?

Published

on

Airsoftul este un joc sportiv care le oferă practicanților multiple oportunități de dezvoltare pe toate planurile, începând cu formarea unui comportament bazat pe corectitudine, onoare și respect și terminând cu accelerarea modului de analiză și luarea unor decizii în diverse cazuri și situații concrete.

Există mari diferențe între acest sport și paintball, printre acestea numărându-se modul în care se planifică fiecare sesiune de joc, folosirea unor replici de arme reale (raportul este de 1:1), în care forța de expediere a proiectilului este singura care diferă de cea din realitate (o pușcă airsoft – pe http://www.airsoft.ro/ găsiți variate branduri cu modele de clasă superioară – are viteaza de tragere și sistemul de propulsie precum cele reale, după care sunt replicate), iar forța de impact este redusă semnificativ.

În plus, la airsoft se utilizează proiectile care sunt similare celor din realitate (din plastic), în timp ce la paintball se folosesc proiectile cu vopsea. La prima vedere, s-ar părea că airsoft-ul nu este atât de distractiv precum paintball-ul, fiind mai degrabă un joc sportiv de tip strategie. Care să fie adevărul?

 

Airsoftul – strategie și distracție în același timp!

Chiar dacă nu este vorba despre “murdărirea” hainelor într-un mediu în care nu există reguli prestabilite și în care chiar ai impresia că totul nu este decât un simplu joc (așa cum este la paintball), atunci când participi la o sesiune de joc de airsoft ai parte nu doar de reguli, principii și un adjutant în determinarea unui comportament care să-ți fie util în viață, ci și de multă distracție. Airsoftul este:

  • Mai înainte de toate un joc – dar care se joacă într-un mod real, cu arme care sunt replici 100% ale celor cu care sunt dotate forțele militare și de poliție din lumea întreagă;
  • Singura modalitate de a te distra învățând diverse strategii – acestea te vor ajuta să îți consolidezi anumite moduri de gândire, de analiză și de luare a deciziilor în diverse situații reale de viață;
  • Forma prin care distracția se îmbină într-un mod avantajos cu strategia și cu sportul – la paintball nu vei face decât să te distrezi cu niște arme de jucărie, în timp ce la airsoft te vei juca și distra cu replici 1:1 de arme reale (pe Airsoft.ro găsești o gamă diversificată de arme, accesorii și echipamente pentru a duce distracția la nivelul maxim).

Airsoftul este acel joc care reușește să te ajute pe termen lung și care îți oferă nu doar distracție, ci și posibilitatea de a învața să gândești analitic, mai rapid și mai bine pentru viitorul tău!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending