Connect with us

A-Z NEWS

Akcent, la Radio 21: „E greu să scoți un album când nu mai sunt vâzări fizice”!

Published

on

Trupa Akcent, formată din Adrian Sînă, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, cunoscută pentru super hiturile „My Passion”, „That’s My Name”, „Feelings on fire”, sau „I’m Sorry”, a fost invitată joi, 17 mai, la emisiunea Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor, unde a stat de vorbă cu fanii pe pagina de Facebook Radio 21 (www.facebook.com/radio21) în cadrul rubricii „Vedete la perete”.

Baietii au răspuns sincer tuturor întrebărilor pe care le-au primit pe Facebook şi prin SMS la numărul 1721 şi au mărturisit că nu s-au gândit încă să lanseze un album nou: „E greu să scoţi un album când nu mai sunt vânzări fizice. Nu am mai scos un album de foarte mult timp pentru că ne-am concentrat foarte mult să facem câte un cântec. Şi dacă punem una lângă alta toate melodiile pe care le-am făcut, o punem de un album”, au spus cei trei.

Întrebat dacă va mai participa la X Factor, Adrian Sînă a răspuns sec: „Nu ştiu nimic de X Factor. Nu voi mai participa”. În schimb, artistul a lansat deja un videoclip pentru Diana Hetea, concurenta din echipa sa, şi lucreaza în studio cu Andrei Leonte, câştigătorul concursului.

În plus, băieţii de la Akcent au început să caute talente pe care să le promoveze prin intermediul label-ului Sisterhood Live Records pe care l-au pus pe picioare: „Ne place să descoperim talente, să producem pentru ele, să le aranjăm şi apoi să aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu ele”.

În ceea ce priveşte timpul liber, pe care cei trei artişti spun că nu prea îl au, Sorin preferă să-l petreacă făcând poze şi plimbându-se cu bicicleta, Mihai optează pentru somn, iar Adrian merge la filme, citeşte cărţi şi ascultă muzică bună.
Intervenţiile Trupei Akcent din emisiunea Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:

http://www.radio21.ro/stiri-request-629/afla-despre-ce-a-discutat-cu-fanii-trupa-akcent/      

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending