Connect with us

Analize Audiente TV

Al doile episod din noul sezon, Las Fierbinți, lider de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O nouă seară, un nou motiv pentru cei de acasă să simtă că pot încheia ziua cu starea de bine și cu zâmbetul pe buze! Episodul de aseară din Las Fierbinți i-a purtat pe telespectatori prin ziua liberă a Dalidei și cât de tare i-a lipsit aceasta lui Vasile la primărie, prin decizia lui Giani, Dorel și Gianina de a participa la Eurovision care nu a avut nicio finalitate, dar și prin supărarea lui Firicel când a realizat că Celentano nu-și mai poate aminti cum se spune la bere!

Facem bubuială”, a spus Dorel când a decis alături de Gianina și Giani să participe la concursul internațional Eurovision. Convinși că au tot pachetul: simț estetic de la Giani, voce de la Giani și o prezență perfectă de la Ginanina, cei trei l-au găsit pe Ardiles care să le facă piesa, așa că planul pare pus pe roate. Din păcate, în ciuda dorinței lor, finalul serii i-a găsit la barul lui Bobiță unde Giani s-a văzut nevoit să admită: ”Nu era combinație cu Eurovision…”.

În paralel, în ziua liberă a Dalidei, Robi a dispărut, așa că Vasile a fost nevoit să o deranjeze pe secretara lui pentru a afla pe unde umblă, în general, polițistul. Îndrumat de aceasta, l-a găsit pe Robi care simțea că a îmbătrânit prea mult și era în depresie! ”Cel mai bine e să te bucuri de ce ai și să mergi mai departe”, l-a sfătuit Vasile în încercarea de-al face pe Robi să revină la muncă! Până la urmă, planurile au funcționat, iar Robi și-a regăsit entuziasmul tinereții și cheful de treabă!

Cel de-al doilea episod al noului sezon a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:31 – 21:41. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.9 puncte de rating și 28.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.0 puncte de audiență și 12.8% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:23, peste 1.9 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending