Al doilea sezon al “Academiei lui Horia” incepe maine, la Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Al doilea sezon al “Academiei lui Horia” incepe maine, la Prima TV

Published

on

Maine seara, de la ora 20.30, trei echipe intra in cursa pentru 10.000 de euro, la “Academia lui Horia”! Sorana, Emil Mitrache si Alin Panc fac echipa cu pasionati de gastronomie selectati de maestrul Horia Virlan, in prima editie a celui de-al doilea sezon.

“Silviu Tudorache si Sorana au format o echipa vesela si pot spune ca ambii concurenti stiu sa gateasca. In ceea ce priveste echipa Mariana Nezami-Alin Panc, sunt convins ca Mariana poate mai mult, dar trebuie sa imi si demonstreze, iar Alin este o persoana vesela si cu un tonus molipsitor. Emil Mitrache a fost "cuminte si ascultator", facand orice il ruga coechipiera Carmen Nita. Carmen a fost sclipitoare. Se vede ca Italia, tara unde a locuit timp de 15 ani, a ajutat-o sa invete sa gateasca si sa serveasca preparatele intr-un mod deosebit.”, a spus Horia.

Cine se califica la „Academia lui Horia”, veti vedea maine seara, la Prima TV!

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending