Al doilea sezon din serialul 6ASE tocmai s-a lansat! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

Al doilea sezon din serialul 6ASE tocmai s-a lansat!

Published

on

După un prim sezon cu episoade în YouTube Trending și zeci de mii de fani nerăbdători să afle ce s-a întâmplat cu personajele lor favorite, echipa serialului 6ASE a lansat oficial ce-al de-al doilea sezon duminică, 17 octombrie, pe canalul de YouTube Roton Music. Serialul, produs de Vlad Baba, urmează să păstreze o cadență a episoadelor la fel ca în primul sezon.

Printre invitații surpriză din cel de-al doilea sezon, se numără Antonio Pican și Bibi, două persoane tare îndrăgite de fanii serialului. Iar, ca o premieră a celui de-al doilea sezon, actorii din 6ASE vor face și un turneu în țară, totul pentru a fi mai aproape de cei care au urmărit fiecare episod cu sufletul la gură.

Așteptările pentru al doilea sezon sunt foarte mari. Atât ale noastre, cât și ale fanilor. Am ales să continui proiectul pentru că tânăra generație are nevoie de modele după care să se ghideze. Știu că fanii se așteaptă la multă acțiune și personaje inedite pentru fiecare episod. De aceea, pregătim multe surprize și sper ca fiecare să se regăsească într-unul din personajele noastre, declară Vlad Baba.

Simt că cel de-al doilea sezon a fost mult mai intens decât primul. Mai multă acțiune, mai multe personaje, mai multe răsturnări de situație. De-a dreptul exploziv! Iar atmosfera la filmări a fost una foarte faină… am râs mult, am filmat, am mai râs puțin și tot așa.

Urmăriți-ne și nu o să vă pară rău. Pentru că al doilea sezon din 6ASE vă va face să râdeți, să plângeți, să oftați, dar mai ales să stați cu sufletul la gură, adaugă Erica Moldovan.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending