Connect with us

ALL MEDIA

Albertina Ionescu prezintă un jurnal Life & Style la TVR 1

Published

on

 

De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrică Life & Style, difuzată în cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. Rubrica va fi una informativă şi educativă, accentul punându-se pe oameni, pe evoluţia lor, pe poveştile lor şi mai puţin pe elementul monden.

Între temele care îşi vor face loc în jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar şi designul interior, arta, publicaţiile de specialitate etc. Albertina Ionescu va discuta cu stilişti, cu designeri români, cu sculptori, pictori, bijutieri, editori ai celor mai importante reviste de life & style din România, încercând să afle povestea din spatele succesului lor. La prima întâlnire pe care Albertina o dă telespectatorilor TVR 1, Life & Style va oferi informaţii despre îmbrăcămintea pe care o putem cumpăra în perioada reducerilor, dar şi povestea de succes a designerului Rhea Costa.

Albertina, aflată în faţa unei noi provocări, aceea de a fi realizator şi prezentator al acestei rubrici, declară: „Sunt foarte încântată de acest proiect. Fac ceea ce îmi place şi pun multă pasiune în munca mea. Sper că şi telespectatorii vor găsi interesante subiectele pe care le propun.”

Telejurnalul matinal se difuzează la TVR 1 în fiecare zi, de luni până vineri, între  orele 7.00 şi 9.00 şi este prezentat de Lavinia Adam şi Radu .

Despre Telejurnal matinal: Telejurnalul de dimineaţă intenţionează să creeze telespectatorilor o stare activă, pregătindu-i cu toate informaţiile necesare pentru a face faţă unei zile pline. Programul are două componente: ştiri puternice, balansate cu informaţii utilitare. Structurată în două părţi, emisiunea cuprinde în fiecare oră un grupaj de ştiri, dar şi rubricile Cum se circulă, Meteo, Banii tăi, Sport, Ce cumpărăm, Sănătatea ta, Ce vedem sau Unde mergem, Ce scriu ziarele.

Lasa un comentariu aici!

Pentru orice fel de informații ma puteți contacta pe e-mail! La 1 februarie dam startul primei etape de votare la Premiile RADAR DE MEDIA 2018!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending