Connect with us

A-Z NEWS

Alcoolul si scandalul l-au transformat pe Florin Chilian din artist in infractor!

Published

on

Reclame

Cantaretul Florin Chilian a fost condamnat, ieri, de Judecatoria Cluj-Napoca, la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce in iulie 2006 a condus baut si a provocat un accident, dar sentinta nu este definitiva.

Artistul se incadreaza la conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 grame / litru alcool pur in sange.

Magistratii au audiat-o pe solista Ana Maria Georgescu, prietena cantaretului din acel an. Intrucat a lipsit de la termenele anterioare, Ana Maria Georgescu a fost convocata, joi, cu mandat de aducere.

Ana Maria Georgescu si-a aparat fostul iubit, din motive personale

Ana Maria Georgescu si-a aparat fostul iubit, din motive personale.  In timpul procesului, s-au descoperit lucruri socante: se pare ca Florin Chilian este un om violent.

Fosta iubita, cantareata Ana Maria Georgescu, a declarat la tribunal ca Florin Chilian o batea, mai mult a lovit-o pana a facut „cunostinta” cu bordura.

Ana Maria sustine ca nu a dezvaluit aceste „amanunte”, pana acum, din motive personale, iar avocatul lui Chilian spera sa-i reduca sau chiar sa-i anuleze pedeapsa.

Acum, si Ana Maria este cercetata, pentru marturie mincinoasa, deoarece „in cursul ascultarii sale ca martora in prezenta cauza nu a spus organelor judiciare tot ce stia in legatura cu imprejurarile esentiale despre care a fost expres intrebata.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending