Alege cele mai frumoase lumanari cununie pentru un eveniment deosebit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Alege cele mai frumoase lumanari cununie pentru un eveniment deosebit

Published

on

Traditiile romanesti sunt foarte frumoase si spirituale, mai ales cununia. La acest eveniment se folosesc lumanari cununie care simbolizeaza lumina credintei care trebuie sa-i insoteasca pe tot parcursul vietii pe miri.

 

Ce simbol are lumanarea aprinsa

Lumanarea aprinsa este, in viata bisericeasca, simbolul puritatii sufletesti, a puterii credintei, focul iubirii crestine si nadejdea luminii dumnezeiesti spre care spera cei ce o aprind. Lumanarea insoteste, de obicei, rugaciunea personala.

Lumanarile de cununie sunt aduse in biserica de catre domnisoara si cavalerul de onoare, apoi date nasilor, care le tin aprinse pe parcursul desfasurarii ceremoniei religioase. Mai sunt cunoscute si ca „faclii”. O nunta fara lumanari este de neconceput, mai ales pentru o familie de credinciosi.

Daca esti in cautarea lumanarilor care sa-ti imbogateasca ziua nuntii si a cununiei, este bine sa stii ca Floraria Rosalia ofera cea mai buna gama de lumanari nunta lungi disponibile 24/7!

Ce simboliza lumanarea in trecut

Inca din cele mai vechi timpuri, civilizatiile stravechi au perceput focul ca reprezentand puritatea, forta si speranta. Primele lumanari asemanatoare cu ceea ce stim azi, au fost facute de egipteni, acum aproape 5000 de ani. Acestea erau folosite tot in timpul unor ceremonii si ritualuri. In traditia ortodoxa, flacara lumanarii este simbol pentru curatenia sufleteasca, pentru bucurie, pentru forta credintei si a nadajduintei.

De aceea, de cele mai multe ori, o rugaciune se inalta aprinzand neaparat o lumanare. Nasii sunt cei ce tin lumanarile mirilor. Ei reprezinta un exemplu pentru cuplul care urmeaza sa devina o familie trainica, iar flacarile lumanarilor reprezinta stralucirea lor ca modele de urmat. Tot din acest motiv, la sfarsitul slujbei, mirii ies din biserica purtand ei insisi cele doua lumanari de nunta, simbolizand transformarea proprie in modele ale vietii de familie binecuvantate in biserica.

Prin urmare, lumanarile nu ar trebui sa lipseasca de la nici o nunta, mai ales daca persoanele in cauza sunt credincioase. La  Floraria Rosalia se gasesc lumanari nunta Iasi la preturi atractive, iar calitatea lor este de cel mai inalt nivel.

Descopera gama de lumanari pentru nunta infrumusetate cu diverse flori aromate si viu colorate. Alege sa ai un simbol al nuntii care sa-ti aduca bucurie nu doar ochilor, dar si sufletului.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending