Alege constructiile metalice Profin! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Alege constructiile metalice Profin!

Published

on

Sistemele de constructii metalice sunt cladiri proiectate cu cadru de otel care folosesc o combinatie de otel format la rece si sectiuni de placa sudate pentru a-si forma structura. Aceste elemente fac parte dintr-un sistem atent proiectat in care otelul folosit este foarte optimizat, astfel incat sa nu existe practic niciun material risipit in structura finala. Fiecare sistem este unic – proiectat si proiectat la comanda, produs de producator si apoi asamblat pe santier. Interfata cu proiectarea asistata de computer (CAD), impreuna cu capacitatea de a placa cladirile cu caramida, beton prefabricat, piatra, lemn, metal arhitectural sau sticla, permite o mare flexibilitate in estetica designului. Un model de cladire din metal este unic deoarece este un model de tip proiectare-constructie care se bazeaza pe proces si calea critica. 

Utilizarile curente ale sistemelor de constructii metalice includ mall-uri, centre de vanzare cu amanuntul, birouri, fabrici de productie, depozite, centre de agrement si multe alte utilizari finale de cladiri joase. Ceea ce distinge astazi acest tip de constructie este varietatea sa estetica surprinzatoare, datorita flexibilitatii permise prin diferite combinatii ale elementelor de baza ale sistemului, precum si capacitatii de a placa cladirile in diverse materiale, inclusiv caramida, prefabricate din beton, piatra, lemn, aluminiu sau sticla.

Multi arhitecti raporteaza ca proiectarea cu sisteme de constructie metalice a revolutionat modul in care ei gandesc si proiecteaza structurile de cladiri joase. Pentru a intelege cum a aparut aceasta perceptie, este nevoie de o intelegere a elementelor si optiunilor disponibile pe piata de astazi. Proiectarea sistemelor de constructii metalice este extrem de semnificativa pentru arhitectii de astazi, deoarece echipele de proiectare pot lucra mana in mana cu producatorii de sisteme pentru a proiecta o cladire la comanda, astfel incat sa se conformeze viziunii arhitectului si nevoilor proprietarului cladirii. In plus, standardizarea inerenta a cladirilor bazate pe astfel de sisteme face posibila proiectarea, fabricarea, livrarea si ridicarea cladirilor in doua treimi din timpul normal pentru structurile conventionale.

Pe masura ce componentele unei cladiri metalice sunt create in interiorul unei fabrici, nivelul de calitate poate fi mult mai ridicat. Fiecare piesa este verificata inainte de expediere, astfel incat calitatea generala a cladirii este in general superioara cladirilor din alte materiale. Profin ofera o selectie vasta de hale metalice la preturi avantajoase, iar constructiile pot fi personalizate pentru fiecare client in parte!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending