Alege întotdeauna siguranța și optează pentru un RCA ieftin - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Alege întotdeauna siguranța și optează pentru un RCA ieftin

Published

on

 

Ați simțit vreodată că sunteți neajutorat și toate șansele sunt împotriva dumneavoastră? Fie că ați întâlnit persoana nepotrivită, fie că mașina pe care o conduceți s-a apropiat prea tare de altă mașină, niciodată nu e bine să priviți evenimentele în spirit negativist.

Pint.ro umple jumătatea goală a paharului și vă pune pe dumneavoastră în poziția unui om fericit și plin de încredere cu ajutorul unui RCA ieftin.

Când a fost ultima dată când nu ați avut griji pe bani puțini?

Cu siguranță prețuiți acele momente în care vă puteți desfășura activitățile fără griji suplimentare și în care vă simțiți bine. De asemenea, suntem siguri că de fiecare dată când primiți o amendă, spre exemplu, stările trec la o extremă la alta foarte rapid. În sensul acesta dorim să contribuim la creșterea calității vieții dumneavoastră și vă asigurăm mașina printr-un RCA ieftin. Da, RCA-ul, asigurarea auto obligatorie pentru fiecare proprietar de autovehicul menită să despăgubească persoanele prejudiciate în urma unui accident provocat de autoturismul pentru care s-a emis polița.

Ascultați ultimele știri referitoare la festivalurile de vara aceasta și nu ați fost atent/ă în parcarea magazinului preferat? Cel mai probabil vă veți întâlni ori cu proprietarul unei mașini aflate deja în parcare, ori cu vreun agent de poliție.

Ce bine ar fi să aveți o asigurare RCA pe care să o puteți accesa chiar și de pe telefonul mobil! Pint.ro se asigură de întregul proces. Dumneavoastră trebuie doar să ne vizitați site-ul și să completați pașii necesari.

Menționăm că apreciem spiritul de aventurier ascuns în fiecare dintre noi și vă precizăm că asigurarea vă va putea fi de folos chiar și în țări membre UE, cât și între două țări aflate în Spațiul Economic European. Nu vă faceți griji, chiar și dacă Turnul din Pisa nu va rămâne singurul obiectiv turistic înclinat după vizita dumneavoastră, noi ne asigurăm că vacanța merge înainte.

Evită amenzile optând pentru un RCA ieftin!

Mizăm pe faptul că echivalentul sumei pe care ar trebui să o plătiți în eventualitatea unei amenzi din pricina lipsei RCA va merge la fondul pentru planuri de vacanță și veți alege o destinație de vis. Punem pariu că veți găsi resorturi foarte primitoare cu un buget de 1000-2000 lei.

Ce ați spune dacă ați avea o zi de relaxare în plus? Poate să fie o zi dedicată pregătirii bagajelor. Poate vreți să mergeți să vă căutați un costum de baie nou pentru vacanță. Asigurarea RCA de la Pint.ro se poate obține exclusiv online. Actele se emit electronic, iar dumneavoastră puteți înlocui timpul de așteptare din trafic cu activități care să vă facă să vă simțiți bine.

Dacă prindeți drag de procesul online îl puteți relua la ce durată veți dori: conform legislației din România polițele de asigurare răspundere civilă auto se pot încheia pe orice perioadă cuprinsă între o lună și 12 luni, atâta timp cât mașina este înmatriculată/înregistrată pe teritoriul României.

Mult mai mult pentru mult mai puțin cu CASCO

Ați auzit vreodată o propoziție care să conțină cuvintele CASCO și ieftin și să nu conțină negație? Da, știm, suntem primii care au curajul să vă întrebe asta. Nu doar că vă întrebăm, dar vă și oferim serviciu de CASCO ieftin. Este posibil să aveți servicii de CASCO la preț de RCA? Desigur!

Chiar și în dățile când nu dumneavoastră provocați un accident puteți primi suma necesară reparației. Cu serviciul CASCO nu veți mai fi la mâna mamei natură. Orice uragan, ciclon, ploaie torențială, tornadă va fi doar un fenomen cu care vă întâlniți rar pe parcursul vieții, și nu un fenomen cu care vă întâlniți rar pe parcursul vieții și vă distruge mașina. Alegeți o asigurare Full CASCO și stați fără grijă în momentele când se înnorează afară sau începe să picure. Nici măcar atunci când începe să picure mai tare. Iar apoi picură și mai tare.

Economisește și alege să te știi în siguranță!

Dacă cineva v-ar da astăzi 45.000 lei ce ați face cu ei? Dar dacă v-ar da 45.000 lei atunci când mașina dumneavoastră a avut de suferit, iar reparația vă va goli buzunarele și veți avea parte de o cheltuială neprevăzută? Se spune că prietenul la nevoie se cunoaște. Când e mai mare nevoia Pint.ro vă reconfirmă investiția făcută cu înțelepciunea de a alege un CASCO la preț de RCA și vine în ajutorul dumneavoastră pentru repararea autovehiculului.

Paradoxal, studiile arată că dauna medie este undeva la 2.000 Euro. Astfel, nu va trebui să vă îndoiți de politicile de pricing ale service-ului pe care îl frecventați, veți avea mașina reparată fără să apelați la pușculița de economii a familiei și poate câștigați un prieten în persoana mecanicului.

Considerăm că paza bună trece primejdia rea, iar CASCO ieftin și bun trece mașina orice ar cădea pe ea. Fie că e un copac, fie că e spray din mâna unui artist local de grafitti, Pint.ro nu te lasă să te îngrijorezi.

Asigurare = Punere în siguranță

Știm că nu vă petreceți viața doar în mașină. Știm că țineți mult la autovehiculul dumneavoastră, dar seara vă retrageți în căldura căminului dumneavoastră și de câteva ori pe an plecați să vă relaxați în frumoasele locuri ale acestei lumi. Tocmai de aceea, ghidați de DEX, vrem să oferim noțiunii de asigurări sensul de punere în siguranță.

La Pint.ro vă oferim posibilitatea asigurării mașinii, atât prin RCA cât și prin CASCO, iar pentru ca experiența dumneavoastră să fie una plăcută în totalitate, vă oferim opțiunea unor asigurări ale locuinței și asigurări pentru călătorie prin serviciul nostru de brokeraj.

Sperăm că regăsiți mai folositor un ,,Ce bine că am lucrat cu Pint.ro!” decât un ,,Nu poți spune că tu nu aveai viteză. E și vina ta, chiar dacă suntem străini!’’ sau ,, cum ar fi fost dacă eram asigurați înainte să plecăm la mare?. “

Deciziile ne ghidează existența

Sperăm că v-am adus în atenție principalele considerente de care trebuie să țineți cont în luarea deciziilor cu privire la asigurarea pe care o alegeți și suntem siguri că veți triumfa în lupta cu gândurile care contribuie mai mult sau mai puțin la siguranța dumneavoastră. Pint.ro mizează pe o calitate superioară a serviciilor și pe răsuflarea ușurată pe care o veți avea indiferent de urcușurile și coborâșurile vieții.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending