Connect with us

ALL MEDIA

Alege produsele Papir.ro pentru precizie exceptionala!

Avatar

Published

on

Munca de birou presupune atentie la detalii si precizie, iar pentru a presta servicii exceptionale, profesionistii au nevoie de produse de birotica si papetarie de inalta calitate. Papir.ro ofera o gama de produse foarte vasta care acopera nevoile birourilor notariale, birourilor de acte auto, farmacii, grupuri educationale si practic solutii pentru orice domeniu in care se folosesc articole pentru birou.

Este evident ca intr-un briou vom avea nevoie constant de articole din hartie, produse organizare si arhivare, agende, bibliorafturi.

Cu atat mai mare va fi nevoia de pixuri profesionale pentru a face semnaturi pe documente importante. Pentru documentele care circula in interiorul companiei intre departamente sau in exterior catre clienti si furnizori ai nevoie de o hartie care sa transmita cu succes imaginea companiei. Un alb puternic da unui document contrastul de care are nevoie. Atunci cand contrastul continutului este mai ridicat, nivelul de perceptie creste, iar asimilarea informatiei se realizeaza mai usor. O hartie de calitate standard in aceste situatii poate doar sa iti ofere in perceptia colaboratorilor o imagine standard.

Produsul Hartie Xerox Business A4 de la papir.ro ofera calitate foarte buna si un pret super avantajos.

Cea mai cunoscuta marca de hartie de pe piata romaneasca, Xerox Business se remarca prin eficienta utilizarii in combinatie cu orice tip de echipament. Aplicatii: coli cu antet, scrisori, oferte, aplicatii interne si externe, trimise prin posta sau fax.

Recomandata pentru folosire in imprimante laser/inkjet si copiatoare. Rezultate excelente in tiparirea pe o fata sau fata/verso. In general pentru lucrarile obisnuite standardul unanim acceptat  pentru hartia de imprimanta sau copiator este de 80g/m2. Este o hartie potrivita atat pentru imprimarea laser, cat si inkjet. Exista insa si hartie de imprimanta sau copiator de 90g/m2 (de la 100g/m2 putem vorbi deja de carton), cat si hartie cu gramaje de 75g/m2 sau 70g/m2. Pentru hartia de imprimanta sau copiator groasa (90g/m2) ar fi bine sa optati daca aveti lucrari ce necesita o “tinuta deosebita” (dar mare atentie la costuri fiind sensibil mai scumpe) sau lucrari cu grafice sau imagini scoase pe imprimanta inkjet. Hartia de imprimanta sau copiator cu gramaj de 75/70g/m2 este ideala pentru volume mari de imprimare zilnice in general aceste hartii avand in general un pret mai mic de achizitie.

De asemenea, gama de agende este la fel de importanta, deoarece multi avocati, notari si persoane care lucreaza cu publicul folosesc agenta pentru a-si nota programarile si zilele importante.

Agenda clasica personalizata este un element esential, care nu trebuie sa lipseasca din geanta niciunei femei si din servieta niciunui domn. Un astfel de obiect de organizare a timpului este vital pentru oricine are un job care implica stabilirea de intalniri cu clientii, cu furnizorii si cu colaboratorii.

Agenda personalizata este ideala pentru a fi folosita de catre cei care au o placere deosebita de a scrie de mana, de catre persoanele care doresc o viziune mai clara asupra ideilor asternute pe hartie.

Magazinul Papir.ro este un furnizor excelent pentru cei care doresc materiale de birotica excelente la preturi avantajoase!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending