Alege sa te programezi cu Stailer
Connect with us

Published

on

Stailer este o platformă și o aplicație care a apărut ca o inovație în lumea beauty. Este un real ajutor pentru persoanele care vor să se programeze la salon fără să aibă prea multe bătăi de cap. Serviciile de beauty au ajuns să facă parte din viața noastră acum și unii merg aproape în fiecare lună să se răsfețe la salon având grijă de corpul lor.

Grija pentru propria persoană este foarte importantă pentru că o persoană care arată bine, se și simte mai bine, schimbările de look fiind cele care dau chiar acel boost de energie necesar. Aceste schimbări pot avea efecte benefice pentru fiecare persoană, fiind o soluție ideală de relaxare pentru momentele în care vacanțele sau concediile nu sunt posibile. Și acum, cu ajutorul Stailer este mult mai ușor să ajungi pe scaunul stilistului, pentru că te programezi la salon online, oricând.

Contul tău Stailer poate fi Asul din mânecă

Stailer este aplicația care te ajută în orice moment să găsești loc liber la salon. Având în vedere că mulți încă optează pentru varianta de a suna la saloane și de a vorbi minute în șir cu stiliștii pentru ca aceștia să le găsească și lor loc liber, tu poți considera că ai asul din mânecă atunci când vine vorba despre Stailer.

Uită acum de mers de la salon la salon pentru a vedea cine te poate primi și pe tine la o anumită dată sau oră. Astfel doar pierzi timp – și știi cât de prețios este acesta – și nici nu găsești un loc liber la salon pentru ziua în care ai nevoie. Mai bine instaleaza aplicatia Stailer și în câteva minute ai chiar în față lista cu stiliștii care te interesează.

Găsește stiliștii disponibili în câteva secunde

După ce instalezi aplicația Stailer tot ce trebuie să faci este să creezi un cont. Este foarte simplu pentru că trebuie doar să completezi cu câteva informații personale sau te conectezi prin contul de Facebook și nu mai introduci tu datele. Mai apoi totul va fi istorie! Asta pentru că trebuie doar să selectezi din listă informațiile care te interesează.

Aceste informații sunt cu privire la oraș – pentru că sunt 41 de orașe disponibile în prezent – genul, serviciul, data și ora și voila! Imediat după va apărea lista cu stiliștii care sunt disponibili pentru respectiva zi.

Mergi de acum la salon oricând ai nevoie, nu mai ești nevoită să mergi la niciun eveniment fără să fii coafată sau machiată de un profesionist în domeniu, pentru că vei găsi cu siguranță loc liber atunci când ai nevoie. Cu Stailer te poți programa la orice serviciu din sfera hair and beauty. Și aici vorbim atât despre bărbați cât și despre femei.

Faci totul online, din confortul propriei case, exact atunci când ai timp. Dacă ți-ai amintit pe la miezul nopții că trebuie să mergi la un eveniment ziua următoare, faci chiar atunci o programare cu Stailer și stilistul va vedea dimineață programarea ta.

Accesează platforma sau descarcă aplicația și bucură-te și tu de serviciile Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending