Alegeri Parlamentare in colegiul 19: Teo vs. Minca - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Alegeri Parlamentare in colegiul 19: Teo vs. Minca

Published

on

7,66% dintre bucurestenii cu drept de vot din Colegiul 19 – 8.007 de alegatori – s-au prezentat la urne pana la ora 14.00, arata datele prezentate de Biroul Electoral Municipal.

Potrivit purtatorului de cuvant al BEM, Iulian Ivan, procesul electoral se desfasoara in bune conditii, pana la aceasta ora nefiind semnalate nereguli la vot.

Pana la ora 10.00, si-au exprimat optiunea prin vot la alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 un numar de 1.932 alegatori din totalul celor 104.583 inscrisi in listele electorale – o prezenta la vot de 1,85%.

Urmatoarele date privind prezenta la urne vor fi anuntate la ora 19.00, pentru ora de referinta 18.00.

Peste 100.000 de alegatori sunt asteptati duminica la urne, in Colegiul uninominal 19 din Bucuresti, pentru a alege un nou deputat, candidatele fiind Teo Trandafir (PDL) si Liliana Minca (PSD+PC).

Teo Trandafir si Liliana Minca isi disputa fotoliul de deputat din Colegiul 19 al Capitalei, ramas vacant dupa dupa demisia din Parlament a Danielei Popa (PC), numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending