Alejandro Sabella: "Amicalul cu România este important și ne va ajuta să stabilim 11-le de bază pentru CM" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Alejandro Sabella: “Amicalul cu România este important și ne va ajuta să stabilim 11-le de bază pentru CM”

Published

on

Alejandro Sabella, selecționerul Argentinei, a susținut în această seară conferința de presă dinaintea meciului amical cu România.

Întrebat ce așteptări are de la acest meci, antrenorul “pumelor” a declarat: “Este o etapă de pregătire pentru Campionatul Mondial, iar amicalul cu România reprezintă unul din meciurile importante dinaintea turneului final din Brazilia. Am reușit să reîntregim această mare familie și sper să am la dispoziție tot lotul, să putem stabili 11-le final, în funcție de această partidă. Jucătorii sunt bucuroși că s-au reîntâlnit și au un moral foarte bun. Sergio Khun Aguero a fost accidentat. Dacă va fi bine, va intra în 11-le de bază, sper să avem în sfârșit la dispoziție tot lotul și să nu mai existe accidentări.”

“Oboseala și emoțiile unui turneu final se acumulează. Încercăm să menținem o atitudine pozitivă. Referitor la faptul că Argentina are incertitudini în defensivă, căutăm o soluție care să ne dea siguranță. Mereu ne gândim la o variantă mai bună, observăm și încercăm tot timpul să îmbunătățim, să găsim echilibrul. Nu ne bazăm doar pe jocul individual al anumitor jucători, dar vrem ca Argentina să aibă mereu un as în mânecă. Știm că Mondialul este ceva dificil, dar ne dorim să ducem Argentina acolo unde sperăm că-și are locul”, a mai spus Alejandro Sabella la conferința de presă de astăzi.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014. Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending