Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General Pro TV!

Aleksander Cesnavicius a fost numit Director General al ProTV S.A, operatiune detinuta in Romania de Central European Media Enterprises.

Cesnavicius - director general

Mandatul sau va incepe de la 1 decembrie 2013. Anca Budinschi va ocupa functia de Director Adjunct si Director de Programe, ocupandu-se cu preponderenta de partea creativa a business-ului.

 

 

Televiziunea Romana a obtinut licenta de emisie in Republica Moldova!

CNA a acordat, joi, Societăţii Române de Televiziune o licenţă secundară pentru TVR, care va emite în Republica Moldova de la 1 decembrie şi va difuza un mix de programe dintre cele transmise în prezent pe posturile televiziunii publice din România şi emisiuni special dedicate publicului moldovean

Televiziunea Romana tvr

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a solicitat CNA aprobarea unei grile secundare a TVR Internaţional, care să fie special dedicată telespectatorilor din Republica Moldova, unde televiziunea publică din România va relua retransmisia de programe începând de la 1 decembrie, sub denumirea şi sub sigla “TVR”.

 

 

”Te cunosc de undeva!”, Lider detaşat de audienţã la Antena 1!

Cea de-a zecea ediţie Te cunosc de undeva! a cucerit telespectatorii de la primul la ultimul minut, emisiunea prezentatã de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi impunându-se ca lider detaşat de audienţã, atât în rândul publicului comercial, cât şi la nivel urban şi naţional.

Te Cunosc De Undeva

Astfel, episodul câştigat de Jean de la Craiova, cu o transformare de senzaţie în Stevie Wonder a înregistrat asearã un rating mediu de 6.4% şi o cotã de piaţã de 15.8% pe segmentul comercial, 18-49 urban, clasând principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu 5.7% rating şi 14% cotã de piaţã.

 

 

Editorii de presă europeni iau poziţie pe lângă Comisia Europeană împotriva Google

Mai mulţi editori de presă europeni au făcut apel miercuri la Comisia Europeană să respingă recentele propuneri făcute de Google în răspuns la acuzaţiile ce i-au fost aduse de practici anticoncurenţiale în ce priveşte căutarea pe internet şi publicitatea online, informează AFP

Actionarii Google

Apelul lor survine în contextul în care la finele lui octombrie executivul european, între ale cărui atribuţii se numără şi monitorizarea practicilor concurenţiale din Europa, le-a transmis chestionare companiilor concurente ale grupului Google pentru a evalua noile măsuri propuse de gigantul informatic american în vederea încheierii anchetei lansate de CE în urmă cu trei ani. Companiile au la dispoziţie o lună pentru a răspunde chestionarelor adresate de executivul comunitar.

 

 

RAPORT. Vizibilitatea Celor mai vandute marci auto premium in media si publicitate!

mediaTRUST România prezintă vizibilitatea principalelor mărci premium din industria auto în media şi publicitate. BMW, Audi si Mercedes continuă competiţia pentru primul loc in topul brandurilor auto premium.

auto_brand_logos_54581500

În perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2013, cele trei branduri germane au înregistrat 4.536 de materiale în presa scrisă şi TV. Mercedes-Benz a avut 1.802 de materiale în mediile analizate, BMW a numărat 1.692 de materiale, iar Audi a avut 1.042 de materiale.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending