Connect with us

Andreea Esca a lansat duminică, la ora 19:00, spectacolul Știrilor PRO TV pe o nouă scenă, un nou studio de știri dotat cu tehnologie de ultimă generație, care se aliniază la cele mai noi tendințe de pe piața internațională și oferă telespectatorilor o experiență vizuală inedită.

Duminică, spectacolul știrilor în noul format a înregistrat, în intervalul 18:59 – 19:53, un share de 27% pe segmentul publicului comercial, în creștere cu peste 50% față de duminica trecută.

Conținutul Știrilor PRO TV, programul de știri în care telespectatorii români au cea mai mare încredere, capătă noi mijloace de expresie și comunicare. Noul studio ajută Știrile PRO TV să dezvolte subiecte în cel mai clar, curat, modern și spectaculos mod. De acum înainte, telespectatorii vor fi aduși mai aproape de subiectele prezentate și li se vor oferi informații de încredere, dar și un spațiu realist, versatil, care îi poate transpune cu ușurință într-o realitate virtuală. Telespectatorii au avut ocazia duminică, în timpul jurnalului de știri, să vadă un elefant traversând studioul prin fața Andreei, iar în următoarea perioadă noi povești grafice 3D vor fi dezvoltate pentru ei.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Televiziunile din întreaga lume aduc schimbări importante în scenografia studiourilor de știri, spațiile fiind transformate în adevărate scene pentru imagini. Suntem mândri de lansarea unui nou studio pentru cel mai apreciat și de încredere produs PRO TV, care a ținut întotdeauna pasul cu trendurile, mereu actual, obiectiv și onest. Nu spunem noi asta, ci telespectatorii, care au încredere în Știrile PRO TV, apreciind profesionalismul, dinamismul și  acoperirea unei arii vaste de subiecte de interes pentru ei. De acum înainte, ei vor beneficia de investiția pe care noi am făcut-o în noul studio de știri și în noul format, oferindu-le un program care concurează cu succes cu cele de referință din întreaga lume.”, a declarat Aleksandras Cesnavcius, CEO PRO TV.

Îmi place faptul că PRO TV are mereu în vedere cât de importantă este inovația. Pentru că, într-o poveste de dragoste cu telespectatorii, ca a noastră, care durează de 20 de ani, trebuie să vii din când în când cu ceva nou ca să păstrezi flacăra vie. Vă invit, așadar, să fiți alături de noi pentru a continua povestea la cel mai înalt nivel!, a declarat Andreea Esca.

Florin Busuioc Andreea Esca (2) Andreea Esca (1)

Noul studio este supertehnologizat, cu trei ecrane de înaltă rezoluție, care au drept fundal un wall din led-uri, capabil să schimbe într-o secundă ambientul, un decor foarte versatil, luminos, gândit special pentru a pune în scenă spectacolul Știrilor PRO TV.

Fundalul decorului a fost construit din structură de aluminiu, placată cu module de LED Strip și pânză de proiecție, oferind un efect vizual unic, care permite proiectarea oricărei culori, fotografii, sursă live, text și multe altele. Tehnologia folosită oferă echipei avantajul de a personaliza interfața în funcție de nevoile lor exacte, iar noua funcție de pre-producție permite rapiditate, exactitate și focus pe detalii.

Pe lângă modificările tehnologice, Știrile PRO TV au făcut o schimbare și la nivel de grafică. Noua grafică este elegantă și, precum studioul, este în acord cu cele mai moderne trenduri.

Comentarii

Premieră TV

Romanian Tradition, scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, va fi în premieră pe PRO TV!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Una dintre cele mai importante premiere ale anului 2019, pentru Pavel Bartoș, a fost debutul lui ca regizor de film! Romanian tradition, o comedie românească, a fost lansat și a arătat o nouă latură a cunoscutului actor și prezentator TV!

Filmul prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta. În ce fel deviază aceștia evenimentul, putem afla vineri, imediat după marea finală Românii au talent.

Scurtmetrajul aduce la start o distribuție care nu poate fi ratată: Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu. Echipa de producție a filmului a fost una de #un10perfect, unii dintre cei implicați fiind colegii lui Pavel din echipa Românii au talent!

”A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult această nouă provocare”, spune Pavel Bartoș despre experiența lui ca regizor. În ceea ce privește Romanian Tradition, el a admis că “Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vrea să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine. Sunt fericit că primul meu film va fi difuzat chiar după finala show-ului, am emoții mari și sper că toată lumea va fi alături de mine și echipa mea. Va fi cea mai emoționantă zi de vineri din a mea viață profesională J.”

De sâmbătă, filmul va fi disponibil pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș, unde toată lumea îl va putea viziona.

Ne vom bucura de un umor incredibil, situații care par fără de scăpare și personaje cu povești și reacții care asigură unicitatea, în premieră la PRO TV, vineri noaptea!

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Cei 10 concurenți care au primit golden buzz sunt pregătiți pentru marea finală Românii au talent!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sunt cei care au ridicat sala în picioare, care au lăsat jurații și prezentatorii fără cuvinte și care i-au convins să apese butonul auriu: cei 10 finaliști ai sezonului 10!

Mâine, de la 20:30, concurenții încep lupta pentru titlul de cel mai talentat concurent și premiul de 120.000 euro, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă! Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh sunt pregătiți pentru seara vieții lor și pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc!

Votul va aparține celor de acasă care-și vor putea susține favoritul atât prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, cât și online pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

În premieră, locurile 2 și 3 vor fi recompensate pentru performanțele lor. Cei care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în marea finală vom afla cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro pentru care s-a votat în această săptămână.

Momente noi, spectaculoase, concurenți și jurați care vor oferi o seară magică din casele lor și o decizie care va aparține în totalitate telespectatorilor. Toate acestea și multe alte surprize nu pot fi ratate mâine seară, de la 20:30, în marea finală a sezonului 10 Românii au talent!

Românii au talent – #finaladeacasa

Comentarii

Continue Reading

Premieră TV

Garantat 100%: „Curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”

Avatar

Published

on

Foto Credit: TVR

Începem noul sezon Garantat 100% cu o dezbatere despre importanţa protejării mediului înconjurător. Cătălin Ştefănescu ne dă întâlnire la TVR 1, duminică, 24 mai, de la ora 23.00.

 

Duminică, 24 mai, la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu lansează la TVR 1 un nou sezon al emisiunii Garantat 100%. Ne întâlnim cu Cristian Lascu, cercetător ştiinţific, fost redactor-şef al ediţiei româneşti a revistei National Geographic, speolog legendar, descoperitorul faimoasei peşteri de la Movile, şi cu Dan Bărbulescu, directorul executiv al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti.

 

În ediţia din 24 mai, Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu invitaţii lui despre calitatea aerului pe care îl respirăm în oraşele României, despre protejarea mediului înconjurător, dar şi despre frumuseţea şi valoarea Parcului Natural Văcăreşti, o adevărată minune a naturii, care se găseşte în capitala României.

 

Pe 14 mai, anul acesta, România a primit o nouă avertizare din partea Comisei Europene, în legătură cu nivelul de poluare a aerului în câteva oraşe mari din ţară, şi cu lipsa de măsuri în ceea ce priveşte depozitele de deşeuri ilegale. În documentul trimis, Comisia Europeană solicită României să îşi protejeze populaţia împotriva poluării aerului* şi îndeamnă insistent ţara noastră să pună în aplicare hotărârea privind neînchiderea depozitelor de deşeuri ilegale**.

 

„Discutăm cu invitaţii noştri despre o problemă ce poate fi rezumată în câteva cuvinte, care am dori să ajungă la toţi telespectatorii Televiziunii Publice, şi la fiecare concetăţean: curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”, susţine moderatorul şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

 

În contextul unei pandemii care a schimbat într-un anumit fel cursul istoriei, importanţa protejării mediului înconjurător devine, aşa cum ar fi fost firesc încă de multă vreme încoace, o preocupare primordială. „Pentru noi, echipa de la Garantat 100%, subiectele de acest fel au fost unele de prim interes, încă de acum 20 de ani, când am început această emisiune. Nu obosim să spunem că educaţia şi interesul pentru protejarea mediului, igiena personală, a locuinţei, a oraşelor noastre, educaţia civică, cercetarea ştiinţifică, respectul şi interesul constant pentru sănătatea şi vitalitatea spaţiului public, dezbaterea civilizată, înlăturarea diferitelor tipuri de discriminare, protejarea patrimoniului, preocuparea pentru integrarea profundă în circuitul valorilor democratice europene, toate acestea şi încă multe altele sunt probleme fundamentale de cultură” – Cătălin Ştefănescu.

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0