Connect with us
Reclame

Andreea Esca a lansat duminică, la ora 19:00, spectacolul Știrilor PRO TV pe o nouă scenă, un nou studio de știri dotat cu tehnologie de ultimă generație, care se aliniază la cele mai noi tendințe de pe piața internațională și oferă telespectatorilor o experiență vizuală inedită.

Duminică, spectacolul știrilor în noul format a înregistrat, în intervalul 18:59 – 19:53, un share de 27% pe segmentul publicului comercial, în creștere cu peste 50% față de duminica trecută.

Conținutul Știrilor PRO TV, programul de știri în care telespectatorii români au cea mai mare încredere, capătă noi mijloace de expresie și comunicare. Noul studio ajută Știrile PRO TV să dezvolte subiecte în cel mai clar, curat, modern și spectaculos mod. De acum înainte, telespectatorii vor fi aduși mai aproape de subiectele prezentate și li se vor oferi informații de încredere, dar și un spațiu realist, versatil, care îi poate transpune cu ușurință într-o realitate virtuală. Telespectatorii au avut ocazia duminică, în timpul jurnalului de știri, să vadă un elefant traversând studioul prin fața Andreei, iar în următoarea perioadă noi povești grafice 3D vor fi dezvoltate pentru ei.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV

Televiziunile din întreaga lume aduc schimbări importante în scenografia studiourilor de știri, spațiile fiind transformate în adevărate scene pentru imagini. Suntem mândri de lansarea unui nou studio pentru cel mai apreciat și de încredere produs PRO TV, care a ținut întotdeauna pasul cu trendurile, mereu actual, obiectiv și onest. Nu spunem noi asta, ci telespectatorii, care au încredere în Știrile PRO TV, apreciind profesionalismul, dinamismul și  acoperirea unei arii vaste de subiecte de interes pentru ei. De acum înainte, ei vor beneficia de investiția pe care noi am făcut-o în noul studio de știri și în noul format, oferindu-le un program care concurează cu succes cu cele de referință din întreaga lume.”, a declarat Aleksandras Cesnavcius, CEO PRO TV.

Îmi place faptul că PRO TV are mereu în vedere cât de importantă este inovația. Pentru că, într-o poveste de dragoste cu telespectatorii, ca a noastră, care durează de 20 de ani, trebuie să vii din când în când cu ceva nou ca să păstrezi flacăra vie. Vă invit, așadar, să fiți alături de noi pentru a continua povestea la cel mai înalt nivel!, a declarat Andreea Esca.

Florin Busuioc Andreea Esca (2) Andreea Esca (1)

Noul studio este supertehnologizat, cu trei ecrane de înaltă rezoluție, care au drept fundal un wall din led-uri, capabil să schimbe într-o secundă ambientul, un decor foarte versatil, luminos, gândit special pentru a pune în scenă spectacolul Știrilor PRO TV.

Fundalul decorului a fost construit din structură de aluminiu, placată cu module de LED Strip și pânză de proiecție, oferind un efect vizual unic, care permite proiectarea oricărei culori, fotografii, sursă live, text și multe altele. Tehnologia folosită oferă echipei avantajul de a personaliza interfața în funcție de nevoile lor exacte, iar noua funcție de pre-producție permite rapiditate, exactitate și focus pe detalii.

Pe lângă modificările tehnologice, Știrile PRO TV au făcut o schimbare și la nivel de grafică. Noua grafică este elegantă și, precum studioul, este în acord cu cele mai moderne trenduri.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending