Connect with us

ALL MEDIA

SEFUL PRO TV, Aleksandras Cesnavicius arunca bomba: ”In Pro TV sunt prea multi manageri, in niciun caz nu fac o vanatoare de vrajitoare”

Avatar

Published

on

Actualul CEO al Pro TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius a declarat că în grup sunt “prea mulţi manageri”.

Lituanianul a preluat conducerea Pro TV, liderul pietei media din Romania la sfarsitul anului trecut, la cateva luni dupa ce fondatorul Pro TV, Adrian Sarbu, a demisionat de la conducerea grupului-mama al Pro TV, CME.

Dupa venirea lui Cesnavicius, din Pro TV au plecat mai multi directori considerati oameni de baza ai operatiunilor CME din Romania, de la directorul executiv la cel de marketing si la cei responsabili cu productiile proprii ale televiziunilor din acest grup.

“La nivelul angajatilor nu ma gandesc sa fac schimbari drastice. Ma voi asigura ca fiecare departament are resursele necesare si acolo unde este cazul, vom reaseza oamenii in interiorul organizatiei.”, a adăugat managerul Pro TV.

“Nu exista niciun fel de negociere in desfasurare in acest moment” pentru o posbila preluare a Pro TV sau a altor statii din acest grup, iar “la ora actuala” nu au loc “niciun fel de negocieri nici cu Gazprom, nici cu altcineva” pentru potentiala achizitie a Pro TV, a declarat pentru HotNews.ro, Aleksandras Cesnavicius.

Totodata, de la inceputul acestui an televiziunile concurente au inceput o vanatoare de vedete ale Pro TV.

 

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending