Connect with us

A-Z NEWS

Aleksandras Cesnavicius, şeful PRO TV: Fiecare program are o poveste de spus, iar calitatea se simte în modul în care pui această poveste în scenă

Published

on

Reclame

Astăzi s-a lansat oficial grila de toamnă PRO TV, unde şeful staţiei Aleksandras Cesnavicius împreună cu echipa a anunţat producţiile ce telespectatorii le vor vedea începând cu 9 septembrie 2016. 

In acest context, Cesnavicius a declarat: 

 

„Ne dorim să inspirăm telespectatorii prin divertisment și informații de calitate, iar această misiune este una pe termen lung. Pregătim noutăți pentru telespectatorii noștri, sezon după sezon, an după an. Principiile pe care ne construim strategia sunt creșterea calității și localizarea conținutului. Publicul nostru este cucerit de conținutul pe care îl oferim, fie că vorbim de formate premiate, show-uri spectaculoase, știri obiective sau filme de top și evenimente de neratat.

Fiecare program are o poveste de spus, iar calitatea se simte în  modul în care pui această poveste în scenă. Pro TV a fost întotdeauna platforma care a vorbit despre valorile românești, care a scos la lumină poveștile și exemplele pozitive din jur și vom continua să luptăm pentru cauzele importante, să sărbătorim succesul și să le oferim românilor motive de mândrie.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

 

Detalii despre grila PRO TV, aici.

grila de toamna pro tv (7)

 

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016: Tu alegi castigatorii. Voteaza-ti aici favoritii 🙂

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending