Connect with us

Vedete

Alessandra Stoicescu revine la Observator după o vacanță petrecută alături de familie

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Alessandra Stoicescu a lipsit de la pupitrul Observator pentru un eveniment de familie transformat în tradiție. Soțul frumoasei prezentatoare a împlinit 50 de ani, anul acesta, și întreaga familie a sărbătorit într-un cadru de vis, așa cum se întâmplă de mai mult timp.

„A fost o minunată încărcare de emoții, frumos și iubire în familie, o vacanță în care l-am sărbătorit pe Sergiu de ziua lui, într-un paradis în jurul nostru, dar mai ales în suflet. A fost ce aveam nevoie pentru o perioadă foarte plină.” spune vedeta.

Este o perioadă plină de proiectele speciale pentru Alessandra Stoicescu și Observator.  

„De azi ne revedem la Observator, la ora 19.00. Iar peste o săptămână, vă invit să fiți alături de noi în minivacanța de ziua națională, la edițiile speciale pregătite. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei, schimbăm vieți, împreună, prin platforma „Ajut eu!”. Vă rog să spuneți „Ajut eu!” în fiecare zi, să intrați chiar acum pe ajuteu.ro și să schimbați o viață. Ne vom vedea zilnic, în luna decembrie, și la prânz, înaintea Observator, pentru a transforma visurile în realitate. Și pe 1 Decembrie, de ziua națională, la Observator, vedeți ce înseamnă „România mea!” pentru unii dintre cei mai cunoscuți români.”

Advertisement

Ziua națională este dedicată, la Observator, celor care construiesc un viitor mai bun decât trecutul. Telespectatorii pot urmări cum arată „România mea!” prin ochii celor care o fac mai bună, de la an la an. 

OBSERVATOR. Despre Oameni. Știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending