Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon SuperStar România! Show-ul, lider absolut de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

Alessandro Mucea este câștigătorul primului sezon SuperStar România! Show-ul, lider absolut de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Patru concurenți s-au aflat, aseară, față în față, cu cea mai mare provocare a vieții lor și cu dorința de a câștiga titlul de SuperStar și cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată, 1 milion de lei. Alessandro, Alexandru, Maria și Romina și-au depășit toate emoțiile și au urcat pe scenă oferind interpretări care merită reascultate și lăudate.

Încurajați de pe scenă de Theo Rose, prezentatoarea show-ului și susținuți de cei patru jurați care le-au fost alături în fiecare etapă a competiției, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, concurenții au demonstrat că sunt cei mai buni dintre cei mai buni.

Cuvântul final i-a aparținut publicului care a avut întreaga putere de vot. Astfel, clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2.

Marele câștigător al serii și al sezonului este Alessandro Mucea. Tânărul de 18 ani a ridicat trofeul deasupra capului și a plecat acasă cu titlul mult visat și cu 1 milion de lei. Susținut de AMI, interpreta care i-a fost alături pe scenă pentru una dintre cele 3 piese, Alessandro a demonstrat că a scris istorie în aceasă competiție și a încheiat seara victorios.

Marea finală SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 6.8 puncte de rating și 22.0% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 3.3 puncte de rating și 10.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:55, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 5.5 puncte de audiență și 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 , ANTENA 1 avea 3.2 puncte de rating și 12.3% share.

Peste 1 milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență, peste 1.4 milioane de români trăiau cu sufletul la gură alături de finaliști.

Advertisement

Legenda a început aici! Alessandro este câștigătorul primului sezon al unui show care a ținut publicul în fața ecranelor în această toamnă!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Alessandro Mucea este câștigătorul SuperStar România! Show-ul, lider absolut de audiență! - LiderDeAudienţă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending