Connect with us

Life Style

Alessia și-a schimbat atitudinea în “Fată Rea” pentru videoclipul noului single

Published

on

Alessia este o artista cu atitudine și nonconformistă de fel, cu fiecare videoclip al ei încercând să aducă ceva nou. Dacă până acum am văzut-o rănită de un “Hacker de sentimente” cu “Vorbe letale” cântând “Plouă”, acum Alessia și-a schimbat atitudinea și a devenit “Fata Rea”.

Noul ei single “Fata Rea”, va fi lansat odată cu videoclipul și a fost compus în Tabăra de Muzică de la Alba Iulia, de Cristian Tarcea și Alin Radu, de producție ocupându-se Ronic împreună cu echipa de producători de laDeMoga Music

Regizat de Alin Surdu, fiind o producție Red Clover Media, clipul o infățișează pe Alessia în ipostaza de fata rea care încearcă să-l ademenească pe baiatul bun.

“Toamna aceasta se poartă fetele rele, fetele cu atitudine, care știu ce vor și nu le e teamă să ceară ce li se cuvine. Un sfat pentru băieți, cum spune și piesa: “În cuvinte puține, mișcă-te bine”, adica lăsați-vă conduși de fete și urmați-le pentru că ele știu cel mai bine cum să facă să meargă lucrurile într-o relație.”, a spus Alessia.

Alessia s-a implicat mai mult ca oricând în producerea acestui clip și a ales să lucreze cu cei mai buni oameni.

“Am încercat să adun o echipa de oameni care să-mi înțeleagă viziunea și să-mi transpună ideile în realitate, astfel încât cei care urmăresc clipul, să descopere o altă latură a mea. Așa că am apelat la Geta Voinea Factory pentru o schimbare de look, stilistul Stefan Sabau mi-a creat o imagine diferită aplincându-mi peste 200 de extensii de par natural și nuanțandu-mi parul un ombre de culoarea somonului, iar Georgiana Serban mi-a facut pentru clip, mai multe coafuri. De asemenea make-up artistul Larisa Bejan a știut cum să mă machieze în concordanță cu ținuta purtată și atitudinea pe care trebuia să o transmit.

De styling s-a ocupat Alexandru Simedru, tranformându-mă într-o “fată rea” veritabilă, și pentru că se spune “dă-i unei fete pantofii potriviți și va cuceri lumea”, Hannami Shoem i-au creat, special pentru acest clip, două perechi de încălțări.

O fată este rea prin atitudine, look, dar și mișcări, așa că Rareș Ene s-a ocupat de coregrafie. În plus, unei fete rele nu-i lipsesc accesorile unice, așa că am ales câteva accesorii de la magazinul de trăznăii Smuff.ro.”, a declarat Alessia.

Alessia Videoclip

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending