Connect with us

EVENTS

Alex Bogdan îşi face debutul regizoral cu spectacolul „Happy End”

Published

on

Premiera piesei regizate de prezentatorul Cronicii Cârcotaşilor are loc sâmbătă, 29 noiembrie, ora 18:30, la Godot Cafe-Teatru.

Este prezentator şi actor la Cronica Cârcotaşilor, actor în diverse piese de teatru, dar şi regizor. De fapt, debutul lui Alex Bogdan în cea de a treia “meserie” se întâmplă sâmbătă, 29 noiembrie, ora 18:30, la Godot Cafe-Teatru, unde are loc premiera piesei “Happy End”.

Happy End

“Este povestea unei femei de 30 de ani, singură , fără familie, care îşi caută un bărbat cu care să îmbătrânească. Căutarea fericirii capătă nuanţe tragice, uneori, pentru că dorinţa este atât de mare, încât se întâmplă chestii ciudate cu oamenii pe care îi întâlneşte această femeie”, aşa îşi descrie spectacolul prezentatorul Cronicii.

Din distribuţia piesei fac parte Raluca Aprodu şi Tudor Aaron Istodor, fiul Maiei Morgerstern. Pentru Alex Bogdan, piesa “Happy End”, a lui Zsolt Pozsgai, este, în primul rând, o amintire frumoasă: “În şcoală, am jucat într-un spectacol al Ancăi Ciuclaru, pe un text mişto în două personaje, un el şi o ea. L-am cautat, l-am găsit şi am dat drumul la treabă”.

Ideea punerii în scenă a piesei a încolţit în mintea Cârcotaşului încă de la începutul verii, după încheierea stagiunii teatrale. Venirea toamnei, cu începerea noii stagiuni, a îngreunat procesul artistic dar, aşa cum spune chiar Alex Bogdan: „Dacă îţi doreşti ceva, cu adevărat, se întamplă”.

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending