Alex Ceausu era sa fie victima unui atentat din Turcia
Connect with us

Life Style

Alex Ceausu a scăpat, ca prin urechile acului, de un atentat cu bombă în Turcia

Published

on

Plecat să filmeze un nou videoclip, împreună cu Naguale, Alex Ceausu a avut parte de o întâmplare, pe care o va ține minte toată viața.

Cunoscut pentru locațiile nu tocmai banale, de a regiza, acesta a hotărât ca unele dintre cele mai bune cadre să fie trase în Turcia, mai precis în orașul Istanbul. Din cauza vremii nefavorabile, primele zile de filmat au fost compromise, iar în cele din urmă s-au stabilit în piața Taksim , pe o stradă arhi-populată. Cei doi s-au apucat de filmat, dar un telefon, din partea impresarului lui Naguale, le-a întrerupt activitatea. Acesta din urmă îi sunase pentru a-i chemă în țară, la un concert foarte important. După îndelungi rugăminți, Ovi și Alex și-au luat inima în dinți și-au urcat în mașină, cu destinația România.

Ajuns acasă, regizorul nostru pornește televizorul, pentru a urmări știrile de peste zi. Știrea relatată, în acel moment, era despre un atentat cu bombă, din piața Taksim, locația unde, cu puțin timp, filmase cu artiștii. Tragicul eveniment s-a soldat cu moartea a 9 persoane și rănirea altor 300.

„Cred că Cristi Ochiu, de fapt, a fost îngerul nostru păzitor. Și acum, după 4 ani, când îmi reamintesc, îi mulțumesc pentru telefonul dat în acea zi. Dacă aș fi ales să rămân, în continuare, pentru a filma cu Naguale, probabil nu mai auzeați astăzi de noi”, își amintește oarecum amuzat Alex Ceausu.

Alex Ceausu are un palmares bogat în ceea ce privește realizarea de videoclipuri, atât pentru artiști români cât și internaționali, precum Tonny Cottura, Pachanga, Big Ali, Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project , Anna Lesko, Loredana sau B.U.G. Mafia.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending