Connect with us

ENTERTAINMENT

Alex Delea, copleșit de emoții: „Azi facem un an de relație”

Fostul concurent se arată entuziasmat de evenimentele care au urmat după competiție

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Alex Delea se bucură de o comunitate impresionantă de admiratori, după ce a câștigat Survivor 2022. În amintirea succesului pe care l-a trăit, fostul concurent a refăcut fotografia cu trofeul din dormitor.   

Alex Delea a pozat cu trofeul Survivor 2022 în pat și a scris un mesaj amuzant: „Azi facem un an de relație. La mulți ani nouă”.

„Vă stă bine împreună”, „Să vă țină”, „Cuplul meu preferat!”, „Vă potriviți perfect”, au continuat fanii în aceeași notă. 
Fostul concurent se arată entuziasmat de evenimentele care au urmat după competiție. El spune că nici nu și-a putut imagina ce-l așteaptă acasă: 

„31 mai. Astăzi s-a împlinit un an de când s-a terminat Survivor. Mâine, poimâne se împlinește un an de când m-am mutat în București. Se va împlini un an de când am început să cunosc foarte multă lume, în fiecare zi, de când fac lucruri noi. S-au schimbat multe în anul acesta. Țin minte că eram în baracă și toată lumea se gândea cum o să fie la întoarcerea în țară, când vor merge în locurile pe unde au mai fost, cu prietenii, cu familia. Mamăă, frumos…Și eu am zis: mie mi se termină imaginația când ajung în aeroport, nu știu ce o să mi se întâmple. Nu știam unde o să stau, în Constanța sau în București, nu știam dacă o să fie mama și cu mămăița la aeroport. Și… ia uite mă, câte s-au întâmplat!”, a dezvăluit Alex Delea la Insta Story. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending