Alex Mațaev, concert special, de 8 Martie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Alex Mațaev, concert special, de 8 Martie

Published

on

Alex Mațaev, unul dintre cei opt artiști-concurenți de la „Te cunosc de undeva!, va susține un concert special cu ocazia zilei de 8 martie, la magazinul Muzica, de pe Calea Victoriei, de la ora 15.00.Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

“Voi susține un concert acustic, în care voi cânta niște cover-uri, dar și câteva piese de-ale mele, inclusiv pe aceea pe care vreau să o lansez în curând.”, spune fermecătorul artist. Pentru doamnele și domnișoarele prezente, acesta a pregătit o frumoasă surpriză.

Pe Alex Mațaev îl puteți vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, în megashow-ul “Tecunosc de undeva!”, numai la Antena 1.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending