Connect with us

Emisiuni

Alex Maţaev este starul ales de public la Fabrica de staruri de la TVR 1 (galerie foto)

Avatar

Published

on

Show-ul de la TVR 1 a avut un câştigător, dar sala le-a cântat tuturor „We Are the Champions”

„Vise nerealizabile nu există, există numai dorinţa şi încrederea în sine”, este gândul cu care a pornit la drum, pe 17 martie, Alex Maţaev, câştigătorul Fabricii de staruri, primul show de televiziune transfrontalier, transmis live în România – de TVR 1 – şi în Republica Moldova – de Prime TV. Ales star de telespectatori în ultima ediţie a emisiunii, Alex i-a devansat pe ceilalţi şase finalişti, reuşind să obţină contractul cu o mare casă de discuri şi premiul în valoare de 50.000 de euro. „Vă mulţumesc şi vă iubesc pe toţi, din România şi Moldova. Tot ce voi face de acum încolo va fi pentru voi”, a declarat învingătorul, copleşit de emoţie. 

Finala din 3 iunie a fost cel mai reuşit show de până acum, cei şapte concurenţi rămaşi în Fabrica de staruri arătând că oricare dintre ei ar fi meritat să fie desemnat câştigător. De altfel, progresele pe care le-au făcut în timpul celor aproape trei luni petrecute în casa Fabricii de staruri au fost remarcate şi lăudate şi de membrii juriului. Dar, pentru că orice concurs trebuie să aibă un singur câştigător, telespectatorii din România şi Moldova au ales ca starul acestei ediţii a show-ului Fabrica de staruri să fie Alex. El a impresionat de-a lungul celor 12 episoade ale emisiunii, fiind şi favoritul publicului. Din 3 iunie, el este unul dintre artiştii casei de producţie Green Tree Records, licenţiată Warner Music în România, dar şi posesorul unui automobil marca Jaguar, la volanul căruia s-a urcat însă doar pentru poză, tânărul neavând încă permis de conducere… Dacă acest premiu îl va motiva pe Alex să urmeze cursurile unei şcoli de şoferi cât mai curând, cu siguranţă că el se va putea bucura fără restricţii de celălalt premiu, un iPad de ultimă generaţie, la care mulţi doar visează. Nici ceilalţi concurenţi nu au fost uitaţi, ei primind, pe lângă aprecierea tuturor celor care i-au urmărit de-a lungul ediţiilor Fabrica de staruri, şi câte un modem de conexiune mobilă.

Într-un exerciţiu de imaginaţie propus de Marius Florea Vizante celor trei juraţi, aceştia au declarat că, dacă ar fi mari producători muzicali, ar fi încântaţi de cei şapte tineri interpreţi. „I-aş lua pe toţi şi i-aş vinde foarte bine”, a afirmat Nicu Alifantis, care s-a declarat „absolut impresionat de tot ce fac aceşti copii”. Compozitorul şi interpretul i-a felicitat pe cei şapte: „Evoluţia lor s-a văzut de la săptămână la săptămână. Pentru mine, nu contează cine va fi câştigător. Îi iubesc foarte tare, sunt mândru de ei, mă ridic şi-mi scot pălăria. Mă simt onorat că am făcut parte din această echipă, alături de Natalie şi de Andrei, din echipa Fabricii de staruri şi le mulţumesc celor care s-au gândit la mine pentru acest proiect”, a mai spus Nicu Alifantis.

Natalie Toma, şi ea de părere că „toţi cei şapte sunt deja câştigători”, a propus înfiinţarea a două trupe: „Backstreet Boys – a băieţilor – şi… Viagra – o blondă, o brunetă şi o roşcată”. Impresionată de show-ul de duminică, frumoasa moldoveancă le-a cântat finaliştilor refrenul celebrei piese „We Are the Champions”, toţi cei prezenţi în sală alăturându-i-se într-un glas.

La rândul său, Andrei Gheorghe a făcut publicului o confidenţă: „M-am îndrăgostit de o femeie. O femeie frumoasă, o femeie minunată, căreia vreau să îi mulţumesc cu drag. Această femeie este Moldova”. În ceea ce-i priveşte pe concurenţi, el a declarat că, dacă ar fi un producător muzical, ar semna contracte pe loc cu unul sau doi dintre ei, dar că, până la urmă, cu toţii au şanse foarte mari de afirmare. „Ceea ce ştiu eu acum e că în România se pregătesc patru contracte”, a mai spus Andrei Gheorghe, stârnind rumoare printre finalişti, dar şi în public.

 

Alex Maţaev s-a născut în oraşul Bălţi din Republica Moldova în urmă cu 22 de ani. La 8 ani, se înscria la şcoala de muzică, în ciuda împotrivirilor iniţiale ale părinţilor săi. Ajutat de mama sa, la doar 10 ani scria primele versuri pentru o piesă muzicală, iar la 17 ani avea prima încercare de a intra în showbiz, alături de un grup de prieteni. De atunci, el a mai avut şi alte încercări, dar, fără un suport material susţinut, a fost nevoit să renunţe temporar la visul său. Fabrica de staruri a reprezentat pentru el şansa de a se afirma şi de a intra în rândul artiştilor unei case de discuri.

Comentarii

Emisiuni

PREMIERA: In această seară, la ora 22:00, la Kanal D începe bătălia stilistică “Bravo, ai stil! Celebrities”

Avatar

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Doar câteva ore ne mai despart de marea premieră a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”! În această seară, la ora 22:00, începe  cel mai fascinant show de modă și stil din România! Cele nouă concurente, deja cunoscute publicului din întreagă țară, sunt gata de show și de prima întâlnire cu telespectatorii, pentru a-și etala abilitățile stilistice. Emoționate și, în același timp, hotărâte să câștige marele titlu, concurentele scot arsenalul vestimentar din dotare, își stabilesc strategiile și fac posibile alianțe, înainte de prima defilare pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”. O explozie de culori, țesături fine, strălucire, accesorii extravagante și defilări de modă spectaculoase se vor regăși în prima ediție a show-ului prezentat de Ilinca Vandici.

“La <Bravo, ai stil! Celebrities> dăm trendul în moda din România! Mi-a fost foarte dor să anunț startul defilărilor concurentelor!”, spune Ilinca Vandici.

Bătălia stilistică are și o recompensă pe măsură pentru cea care va fi încoronată cea mai stilată celebritate din România, câștigătoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii va intră în posesia premiului de 100.000 de lei. Pe parcursul acestui sezon, telespectatorii își vor putea susține favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS, cu indicativul atribuit fiecărei concurente, pe care îl veți putea afla încă din prima ediție a show-ului, difuzată în această seară, la ora 22:00.

Nu ratați marea premieră a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, în această seară, la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, începând cu ora 23:00.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Ce va face Alexandru Comerzan cu marele premiu al sezonului 7 Chefi la cuțite

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Marele câștigător al sezonului 7 Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan, și-a îndeplinit deja un prim vis, acela de a obține titlul show-ului, alături de juratul ce i-a fost mentor – chef Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a dezvăluit care este primul lucru pe care vrea să îl facă cu suma de 30.000 de euro, și anume sã plece într-o vacanță gastronomică în Japonia: ”Vreau să plec la sfârșitul anul 2020 și sunt nerăbdător să experimentez tot ce are această țară de oferit. Sper să am timp și să mă țin de planul meu”.

Dacă la sfârșitul anului 2018 Alexandru a făcut un tur gastronomic al Thailandei și al Indoneziei, acolo unde a încercat toate delicatesele locale, următoarea destinație de pe lista bucătarului a fost aleasã datoritã faptului că în Tokyo se află și primul restaurant de sushi ce a primit trei stele Michelin: ”Îmi doresc să ajung să mănânc la Jiro Ono, un chef de 94 de ani care împreună cu feciorii săi are un local de doar zece locuri unde servesc sushi. După ce o să mănânc un dish acolo cred că nu o să mai îmi doresc să mănânc nimic! De asemenea, mă atrage și cultura lor. Sunt organizați, perfecționiști, iar eu mă regăsesc în aceste lucruri”, a declarat câștigătorul sezonului 7.

După experiența Chefi la cuțite, bucătarul din Chișinău a recunoscut că nu s-a așteptat să fie susținut de atât de mulți oameni, ce au căutat să mănânce în restaurantul din Moldova a cărui bucătărie o conduce: ”Perioada de după show a fost pentru mine frumoasă și surprinzătoare. Nu m-am gândit că atât de multe persoane vor veni din România în Republica Moldova doar pentru a mânca un dish pregătit de mine și de echipa mea. Vor să mă cunoască, să afle lucruri despre show și mi se pare extraordinar, a mai mărturisit câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite.

Cel mai iubit show culinar continuă cu înscrierile pentru sezonul cu numărul 8, iar doritorii încă se pot înscrie pe pagina de casting: https://casting.a1.ro/chefilacutite/.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

KANAL D: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Avatar

Published

on

“ROventura” ne poartă pașii sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, prin ținuturile Moldovei.

Din Ținutul Zimbrului, până în Turnul lui Ștefan, din Piatra Neamț, Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele “ROventura” ne poartă pașii prin locuri spectaculoase, încărcate de istorie, dar vom “gusta”, pe îndelete, și din preparatele culinare specifice acestor locuri.

După un scurt popas la Roman, locul unde drumeții noștri vor savura cel mai delicious burger artizanal, Andreea si George ajung la Piatra Neamț.

Ținutul Neamțului, mândria Moldovei, Poalele Pietricicai și Schitul Vovidenia sunt doar câteva dintre magnificele locuri în care vom poposi, prin intermediul “ROventura”.

O magie aparte ne învăluie în Muzeul de Artă Neolitică Cucuteni, o altă comoară ascunsă, din Piatra Neamț, găzduit în una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș. Expoziția ne poartă în trecut, în timpul uneia dintre cele mai vechi civilizații, care a dăinuit mai bine de 1.500 de ani.

Străveche vatră de spiritualitate, leagăn al povestitorului fără pereche, și casa legendarilor zimbri, Ținutul Neamțului cucerește pe oricine ajunge să-l descopere. Într-una dintre dumbrăvile minunate ale locului, se înalță un lăcaș de cult la a cărui desăvârșire au contribuit, de-a lungul vremii, mai mulți voievozi de seamă. Mănăstirea Neamț, așezată la o distanță de 12 kilometri nord-vest față de Cetatea Neamțului, uimește prin frumusețe și captivează printr-o istorie bogată. Un popas inedit va fi la Schitul Vovidenia (n.r. termen de origine slavă, care semnifică intrare), un lăcaș cu peste 300 de ani de existență, este înconjurată de Poiana Liniștii, așa cum a botezat marele scriitor Mihail Sadoveanu plaiurile nemțene din jurul schitului. Casa în care a locuit Mihail Sadoveanu, timp de 14 ani, ascunde o poveste incredibilă.

“Întotdeauna am spus că Neamțul, ruda mai <săracă> a Sucevei, în ceea ce privește promovarea, rivalizează cu ținutul Bucovinei în toate. Frumuseți naturale care îți taie respirația, muzee și mănăstiri interesante, mâncăruri bune să te lingi pe degete! De toate acestea m-am îndrăgostit în ultimii ani și ma bucur că am putut să redescopăr zona aceasta fabuloasă împreună cu Andreea. Dacă vizitasem deja Ținutul Zimbrului, acum am cunoscut îndeaproape și frumusețile din Piatra Neamț. Credeti-mă, prieteni, la poalele muntelui Pietricica, se așterne Raiul!”, spune George Mihai.

Nu ratati o noua editie “ROventura”, mâine, de la ora 15:00, cu Andreea Străvoiu si George Mihai, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0