miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVAlex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului...

  Alex Maxim, Alexandra Căpitănescu, Melisa Antonesi și Vlad Musta sunt finaliștii sezonului 11 Vocea României! Peste 1.2 milioane de oameni au urmărit, aseară, emisiunea

  Aseară, Semifinala de la Vocea României a fost un adevărat show muzical! Cei opt concurenți au făcut scena să vibreze, iar antrenorii au creat senzație cu momentele speciale pe care le-au avut alături cei din echipele lor.

  Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:56, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.7 puncte de rating și 26.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 4.1 puncte de rating și 14.5% share.

  Peste 1.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:43, peste 1.7 milioane de români se uitau la Vocea României.

  Din echipa lui Tudor au urcat, aseară, pe scenă Alexandra Căpitănescu și Raluca Radu care au făcut senzație cu interpretările lor. Însă, în urma voturilor celor de acasă, în marea finală de vinerea viitoare, va merge Alexandra Căpitănescu. Echipa Irina a surprins cu perfomance-urile celor doi concurenți, Delia Constantin și Vlad Musta. Publicul a decis, iar săptămâna viitoare ne revedem cu Vlad Musta. Alexandra Sîrghi și Melisa Antonesi, din echipa Horia & Theo Rose, le-au oferit emoție telespectatorilor, iar ei au votat: Melisa Antonesi merge în marea finală. În echipa Smiley a fost show oferit de Ana Stănciulescu și Alex Maxim. Cele mai multe voturi, însă au mers către Alex Maxim.

  Nu ratați vinerea viitoare, de la 20:30, marea FINALĂ, unde vom afla, în urma voturilor celor de acasă, cine va câștiga titlul de Vocea României și premiul de 100.000 de euro. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită LIVE pe PRO TV și VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente