Alex Mica a lansat "Me Kudja", o piesă care te va cuceri iremediabil - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Alex Mica a lansat „Me Kudja”, o piesă care te va cuceri iremediabil

Published

on

August este o lună specială pentru Alex Mica pentru că împlinește 30 de ani iar solistul pregătește mai multe surprize muzicale. Prima dintre acestea se numește „Me Kudja” și este una dintre piesele care te vor face imediat să te ridici și să dansezi. Iar melodia făcută chiar de solist și te va cuceri din primele momente.

Alex Mica și Sprint Music îți oferă o nouă melodie care va cuceri topurile la fel cum s-a întâmplat cu „Dalinda” acum ceva ani. De data această noua piesă se numește „Me Kudja” și Mica a făcut atât versurile cât și muzica, având o poveste specială pe care artistul ne-a spus-o.

„Am compus piesa „Me Kudja” prin 2019 și am vrut să fac ceva original, așa că versurile refrenului și titlul nu sunt într-o limba oficială, ci făcute din limba română, prin inversări ale literelor dintr-un text, astfel încât să sune așa cum se aude pe piesă. „Me Kudja” înseamnă Eu cu Ea, din englezescul Me, pronunțat așa cum se scrie, iar Kudja este o pronunție creată de mine, pentru românescul Cu Ea. Producția piesei am realizat-o vara această, în 2021, fiind nevoit să compun o altă strofă decât cea inițială, mai dinamică puțîn, la cererea lui Marius China de la Sprint Music, care are mare încredere în această piesă și a vrut să o scoatem în cea mai bună versiune. Îi mulțumesc lui Alexandru Truță pentru mixing ul și masterizarea de foarte bună calitate, pe care le-a realizat pentru „Me Kudja” și sper că această melodie să fie auzită de cât mai multă lume și să ne aducă niște rezultate frumoase”, a povestit Alex Mica.

Cu siguranță că și „Me Kudja” va intră in istoria muzicii românești la fel că și alte piese de-ale lui Alex Mica precum „Dalinda” care a făcut furori la momentul respectiv.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending