Connect with us

Life Style

Alex Velea îi dă cu împrumut hainele sale lui Jorge: “Neapărat să mi le înapoieze. Vor fi expuse”

Published

on

Reclame

Jorge îl va imita sâmbătă, 22 noiembrie, la “Te cunosc de undeva!”, pe Alex Velea și va cânta cel mai recent hit al acestuia, “Din vina ta”, reușind cu acest moment una dintre cele mai bune transformări ale sale din acest sezon. În această ediție, Jorge își va face apariția pe scena transforming show-ului cu hainele și cizmele bunului său amic, Alex Velea.

Mă bucur mult că Jorge o să mă imite la “Te cunosc de undeva!”. E un artist foarte talentat, pe care îl apreciez foarte mult. Îmi pare bine că am reușit să-l ajut pentru acest moment, dar neapărat să-mi dea hainele înapoi, după ediția de sâmbătă, pentru că sunt cele pe care le-am purtat în videoclipul “Din vina ta” și cei de la Hard Rock Cafe vor dori să le expună, la un moment dat, într-unul dintre localurile lor din lume, alături de ținutele lui Michael Jackson, Prince, Axl Rose sau Madonna”, ne-a declarat Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor.

alex velea monica anghel te cunosc de undeva

Cât de bine va semăna Jorge cu Alex Velea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Foto Credit: Antena 1

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending