Connect with us

AUDIENȚE TV

Alex Velea, marele câştigãtor „Te cunosc de undeva!”! Cati romani au vazut show-ul?

Published

on

Reclame

Dupã 13 sãptãmâni în care concurenţii celui de-al cincilea sezon „Te cunosc de undeva!” au trecut prin peste 100 de transformãri, asearã a fost decis marele câştigãtor, în persoana îndrãgitului artist Alex Velea.

Acesta a intrat cu mare bucurie în pielea unor personaje care vor rãmâne în istoria acestui spectacol: Joe Dassin, Louis Armstrong, Goran Bregovic, MC Hammer, Toma Caragiu, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţii. Asearã însã, i-a cucerit atât pe juraţi, cât şi pe colegii sãi cu o transformare uluitoare în Mirabela Dauer, alături de care a şi cântat în finala show-ului.

Rând pe rând, de-a lungul celor 14 ediţii ale celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, Alex s-a dovedit a fi unul dintre cei mai spumoşi concurenţi, reuşind sã fie rãguşit, extravagant, dur sau extrem de emoţinat. I-a cucerit pe juraţi, dar şi pe colegii sãi de platou, astfel cã asearã au sãrbãtorit împreunã reuşita lui.

Cu un procent de leadership de 71% în rândul telespectatorilor din mediul urban, transforming show-ul şi-a adjudecat şi asearã prima poziţie în clasamentul audienţelor, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional. Astfel, emisiunea prezentatã de Alina şi Cosmin a înregistrat un rating mediu de 8.3% şi o cotã de piaţã de 18% la nivelul targetului all urban, în vreme ce principalul competitor, Pro Tv, înregistra în acelaşi interval orar, 20:30 -23:44, un rating mediu de 6.6% şi 14.3% share. 

alex velea te cunos de undevaalex velea tcdutcdu alex veleaalex velea monica anghel te cunosc de undeva

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending