Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Obisnuita sa urce pe podium ca manechin, Alexandra Badescu a debutat joi noapte, in Cuando Summer Lounge, in postura de MC.

Pe podiumul clubului de pe lacul Herastrau a fost prezentata colectia FADE for POSH MARKET, creata de femeia cu incredere deplina in ea, plina de culoare, sexy, naturala si jucausa. Intr-o atmosfera aparte, amplificata si de ineditul locatiei, singurul deck de pe lacul Herastrau, fashion-event-ul a fost pus in valoare de modele cunoscute ca Natalia Onet, Diana Guresoaie, Iulia Rosca, Izabela Patrascoiu, Paula Milea, prezentate pe podium de MC-ul inedit, Alexandra Badescu, despre care cei prezenti au recunoscut ca s-a descurcat admirabil, fiind pentru prima data intr-o astfel de postura.

Atmosfera a fost intretinuta de o trupa live, care a interpreta cover-uri mai vechi si mai noi, alaturi de un DJ ce a scos lumea la dans, cu cele mai in voga hit uri ale verii, in ciuda vantului care batea destul de tare pe marginea lacului Herastrau.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending