Connect with us
Avatar

Published

on

Alexandra Badescu, Andreea Bododel si Iulia Rosca au defilat cu cate un produs Apple, compania lansata de celebrul informatician Steve Jobs, in cadrul unui eveniment dedicat geniului care a disparut dintre noi si care a avut loc joi noapte in club Princess.

Imbracate in lenjerie intima de culoare neagra si accesorizate cu margele si manusi colorate, modelele au urcat pe scena cu diferite modele Iphone si I-pod. Prezentarea, intitulata "Tribute to Steve Jobs", plecand de la o idee originala, cel mai probabil o premiera in intreaga lume, a fost incheiata de catre Alexandra Badescu, singura imbracata in alb si cu voal de mireasa in par, care a tinut in mana un laptop Apple.

Pe ecranele amplasate in toata locatia au rulat scene emotionante cu viata si activitatea lui Steve, precum si un scurt discurs al acestuia. Pentru ca este un exemplu de urmat pentru studentii din toata lumea, din punct de vedere al realizarilor profesionale, cei prezenti in Princess au fost rugati sa isi ridice si sa lumineze propriile telefoane. Evenimentul de joi a continuat cu un concert Deepside Deejays, iar vineri noapte trupa Fly Project a sustinut un recital live de exceptie.


 

Dupa anuntul mortii lui Steve Jobs, co-fondator si presedinte al consiliului de administratie al Apple, oameni din lumea intreaga au avut initiativa de a cauta diferite moduri in care sa duca un omagiu acestui vizionar al creatiei, care a schimbat societatea in care traim. Unii, însă, au considerat că manifestarea gratitudinii, pur verbală, este prea puţină pentru aportul adus de Jobs dezvoltării tehnologice şi nu numai.

Celebra Rihanna i-a dedicat piesa "Fly", atletul Joseph Tame a alergat 21 de km în 2 ore, în forma logo-ului Apple, iar un producator media şi-a arătat aprecierea într-un mod mai vizual, cu ajutorul a două dispozitive Iphone şi a picioarelor lui realizand sigla giganticului Apple în cadrul unui circuit realizat în centrul oraşului Tokyo.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending