Connect with us

Showbizz

Alexandra Dinu, declarații după ce s-a zis că e într-o relație cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Alexandra Dinu a avut o primă reacție după ce în presă s-a scris că ea e tânăra blondă pe care Bobby Păunescu a pozat-o în patul său, în vacanța pe care au petrecut-o alături de mai mulți prieteni în Italia. „Între mine și Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție”, a explicat actrița.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bobby Păunescu, Alexandra Dinu, Cristina Postolachi și prietenii lor s-au bucurat de o vacanță în Italia, în Positano. Pe rețelele de socializare, regizorul Bobby Păunescu a distribuit mai multe imagini și clipuri, într-unul dintre video el își pune mâna la gură, iar mesajul transmis este unul edificator: „ Atunci când nu ai voie să vorbești…”.

Unele dintre postări au fost redistribuite pe Instagram și de Alexandra Dinu, care acum a făcut declarații, după ce s-a speculat că ar avea o relație de iubire cu Bobby Păunescu. Mai mult decât atât, ea explică că nu e ea femeia blondă pe care Bobby Păunescu a pozat-o în patul lui, imagine care a și ajuns în spațiul public.

Alexandra Dinu: „Sunt doar simple speculații” „În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni”, a scris ea ieri, pe Facebook, într-o declarație oficială. Și a continuat: „Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la intimitate”.

„Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg”, a mai transmis actrița în declarația ei, care poate fi citită integral pe Facebook.

În primăvară, Bobby Păunescu a fost surprins de paparazzii CANCAN, la ceas de seară, în compania Alexandrei Dinu. Cei doi au fost văzuți când plecau împreună de la un local select din Capitală. Potrivit informațiilor apărute în presă, actrița se afla în club la ziua de naștere a unei prietene. Alexandra Dinu s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii omului de afaceri.
Citeşte întreaga ştire: Alexandra Dinu, declarații după ce s-a zis că e într-o relație cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult”

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending