Alexandra Dinu in serialul Capri de la Prima TV

0
2130

Alexandra Dinu isi va face aparitia in serialul Capri, difuzat de Prima TV, marti 12 iunie, incepand cu ora 16.00. Ea va interpreta rolul Gretei, o persoana importanta din trecutul lui Umberto. 

Dupa numeroasele intrigi telespectatorii urmeaza sa fie surprinsi si de cel de-al doilea sezon al serialului. Vittoria si Massimo sunt logoditi de trei ani si locuiesc la vila Isabella impreuna cu Nicola, fiul lui Massimo. Umberto se intoarce in Capri casatorit cu Ines, dar revederea cu Vittoria ii va schimba din nou destinul. Nu este insa singura surpriza din viata lui, Umberto descoperind ca are o fiica dintr-o veche aventura cu o daneza. Aceasta este Greta, interpretata de frumoasa actrita romanca Alexandra Dinu.

Incarcat de rasturnari neasteptate de situatie, al doilea sezon al fascinantului serial italian Capri a pregatit o surpriza aparte pentru telespectatori astfel incat relatiile dintre personaje se schimba radical, apar altele noi si fanii urmeaza sa afle ce modificari au loc in destinul lui Massimo, Vittoria sau Umberto.

Pentru a descoperi evolutia intamplarilor intrigante, urmariti povestea fascinanta de pe insula Capri, de luni pana vineri de la ora 16:00, la Prima TV.

Comentarii