Connect with us

A-Z NEWS

Alexandra Putanu, premiată la RDM Summer Gala 2023 pentru CEL MAI BUN PODCAST FEMININ ÎN BEAUTY, FASHION & LIFESTYLE.

Published

on

Reclame

În cadrul Radar de Media Summer Gala 2023, care a avut loc pe 27 iunie la Blueberry Pool by Ambasad’Or, Events, Alexandra Putanu a primit distincția pentru CEL MAI BUN PODCAST FEMININ ÎN BEAUTY, FASHION & LIFESTYLE, podcast cunoscut de public ca fiind primul și singurul podcast din România în care realizatorul și invitatul sunt aceeași persoană.

Alexandra Putanu este realizatoarea și producătoarea emisiunii PodCast cu Alejandra, un podcast de BEAUTY, FASHION & LIFESTYLE prin care discută cu diferiți invitați despre poveștile lor de viață.

Emisiunea „PodCast cu Alejandra” se adresează, în primul rând, oamenilor de succes care au povești de spus. În cadrul acestei emisiuni îmi propun să vorbesc cu vedete, actori, artiști, influenceri sau oameni de specialitate despre întreaga lor activitate și despre parcursul lor spre celebritate. La „PodCast cu Alejandra” ne vom aminti de momentele frumoase din viața invitaților și totodată vom vorbi despre prezent și vom lămuri curiozități apărute în urma informațiilor oferite în presă, televiziune sau Social Media”, a declarat Alexandra.

Începând cu sezonul IV, intitulat ” ÎN OGLINDĂ”, emisiunea PodCast cu Alejandra devine primul și singurul PodCast din România în care realizatorul și invitatul sunt aceeași persoană.

Alexandra Putanu este prezentator, PR Specialist la Atelierele ILBAH, centrul numărul 1 în educare și formare profesională din România, și Content Creator în Social Media, unde postează conținut în zona de Beauty, Fashion, Lifestyle, Wellness & Health. De asemenea, Alexandra mai este și Blogger la Blogul Alejandrei, YouTuber, unde postează în fiecare săptămână vloguri noi, TikToker și Instagrammer, unde a strâns o comunitate de peste aproximativ 100K urmăritori. 

Până în prezent, Alexandra are o experiență de peste 6 ani în zona de Televiziune, Social Media, PR & Events. De-a lungul timpului aceasta a creat strategii de comunicare, a organizat evenimente cu vedete și influenceri și a realizat reportaje cu diferite persoane publice. A colaborat și a avut proiecte diferite cu posturi de televiziune și de radio. Viziunea ei este una centrată pe crearea de content și pe strategii autentice de comunicare. 

În anul 2022 a fost nominalizată la DIGITAL DIVAS AWARDS, la 3 categorii: BEST PODCASTS, pentru emisiunea PodCast cu Alejandra, BEST LIFESTYLE BLOGGER, unde a participat cu Blogul Alejandra, și la RISING STARS IN FASHION & BEAUTY ON INSTAGRAM, unde a fost nominalizat contul ei de Instagram.

De asemenea, anul acesta Alexandra Putanu a mai fost nominalizată la COSMOBEAUTY AWARDS, la categoriile Professional Beauty Influencer of The Year și Cel mai bun PR in domeniul beauty.

RDM Summer Gala 2023 a avut loc la Blueberry Pool by Ambasad’Or din Otopeni și a fost organizată de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache, în parteneriat cu GMR Media (by Raluca Mihaela Găină), sub egida Radar de Media (by Dorin Huntai), cu participarea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

În cadrul celui mai așteptat eveniment al verii din media românească, la premiile căruia râvnesc personalitățile publice, artiștii, televiziunile, publicațiile, brand-urile de top și oamenii de afaceri, au fost acordate și alte premii speciale și de excelență, în urma nominalizărilor Comisiei de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței (aceasta fiind formată din Claudiu Dumitrache – președinte, Raluca Mihaela Găină televiziune, presă & radio, Leyla Salman – muzică, Florența Marin – business și Simona Țăranu – televiziune și sport), Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România și Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending