Connect with us

Life Style

Alexandra Stănescu avertizează: „La baza oricărei boli stă lipsa de informație!”

Published

on

Reclame

AlexandraStănescu, fostă Miss World România și actuala prezentatoare a emisiunii „De gardă” a postului de televiziune The Money Channel, a fost speaker la conferința „Sănătate, frumusețe, feminitate„, unde a ținut un discurs motivant pentru reprezentantele sexului frumos.
Deținătoare a titlului Miss World România 2011 și actuală moderatoare a unei emisiuni medicale, de wellness și beauty, AlexandraStănescu a ținut neapărat să le avertizeze pe reprezentantele sexului frumos prezente la conferință că la baza oricărei boli stă lipsa de informare și că un banal control poate preveni afecțiuni grave.

„Femeile ajung să se îmbolnăvească pentru că nu au acces la informație, pentru că nu conștientizează gravitatea problemei. Cuvintele cheie atunci când vorbim de starea de sănătate a publicului feminin sunt informația și prevenția. Tocmai pentru că lucrez într-o televizune u profil economic vă prezint câteva cifre și statistici: cancerul de sân transmis ereditar reprezinta aproximativ între 5 și 10 % din toate tipurile de cancer. În fiecare an este responsabil de peste 77.000 de decese în Europa, dintre care 40%  din cazuri sunt la femei sub 65 de ani. Pe de altă parte, la fiecare două minute în lume moare o femeie de cancer de col uterin, iar în România se înregistrează anual 3.000 de cazuri noi de cancer de col uterin. Cum putem preveni? Prin dieta și stil de viata,  studiile arătând că trebuie evitate lipidele în exces. În plus, o alta direcție de prevenție o reprezintă controalele și examenele medicale anuale – cel puțin o mamografie și o ecografie o dată pe an.”

Totodată, frumoasa prezentatoare a  militat și asupra faptului că mișcarea ar trebui să fie esențială în viața oricărui om, indiferent că este vorba despre mersul într-o sală de fitness ori de alegerea unor activități uzuale cu orientare către mișcare, precum mersul pe jos la cumpărături în loc de alegerea mașinii. ”Frumusetea reala vine din interior. Este influențată de o stare de bine. Cred cu tărie că frumusețea înseamnă optimism, gânduri pozitive,  atitudine deschisa,  respect de sine, echilibru și pace interioara”, a mai declarat Alexandra.

Emisiunea „De gardă” prezentată de AlexandraStănescu poate fi urmarită pe The Money Channel în fiecare luni, miercuri și vineri de la ora 15.00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending