Alexandra Ungureanu cântă alături de elevii de la Transylvania College cover-ul piesei “The Cup Song” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Alexandra Ungureanu cântă alături de elevii de la Transylvania College cover-ul piesei “The Cup Song”

Published

on

Începutul unui nou an școlar nu este întotdeauna un motiv de bucurie pentru elevi, însă Alexandra Ungureanu ne arată că școala poate fi și distractivă, atunci când copiilor le sunt încurajate inițiativele creative.

Pentru că își doreste foarte mult sa promoveze educația muzicală în școli, Alexandra a inițiat un proiect care să-i implice și pe copii, în mod activ. Ea a înregistrat primul cover din Romania al popularei piese “The Cup Song” aparținând Annei Kendrick, la care a filmat și un videoclip.

Videoclipul, al cărui scenariu și regie poarta semnătura Mihaelei Andoni, este o premieră absolută în România și implică peste 100 de elevi care învață la Transylvania College din Cluj, de la ciclul primar și până la liceu.

Clipul spune povestea unor copii din clasele primare care o strecoară pe artista în școala cu scopul de a da o petrecere de rămas bun pentru cei care absolva liceul și urmează să înceapă o nouă etapă a vieții lor.

Copiii, fie ca sunt la ore, în laborator sau la piscină, își pregătesc cu grija paharele de plastic și reușesc să o acompanieze pe Alexandra, bâtând din palme și în pahare și ținând perfect ritmul cântecului.

„Mă bucur şi le mulţumesc elevilor pentru răbdare, pentru că ştiu că s-au pregătit foarte mult cu acest Cup Song şi mi-aş dori să se mai facă şi în alte şcoli lucruri asemănătoare, pentru că până la urmă merg pe ideea de discipină, de implicare a copiiilor într-un proiect care înseamnă comunicare”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending