Connect with us

Life Style

Alexandra Ungureanu & Nora Denes Symphonical lansează un nou videoclip în cadrul proiectului pop-simfonic „Music in pROgress”

Published

on

Alexandra Ungureanu lansează alături de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic „Music in pROgress”. Campania muzicală este prima de acest fel din România și își propune să spună povestea unor locații turistice unice în țară. Initiațiva este susținută muzical de câteva piese pop, orchestrate într-un mod cu totul original, într-o manieră simfonică.

‘Povestea „Hey, Brother” , cover după binecunoscutul hit Avicii, este totuși diferită ca realizare fața de celelalte piese din proiect. Am ales această piesa și datorită afinității mele pentru muzica country. Poate părea un paradox, pentru ca piesa e a unui dj, dar linia melodică este pur country, iar mesajul piesei foarte puternic, și ne-am gândit că ar merge reorchestrată simplu și reimplementată sub forma unei călătorii muzicale a unor prieteni buni, pe plaiuri maramureșene.’ , a declarat Alexandra Ungureanu.

Gașca de cântăreți călători prin locuri de poveste este formată din Alexandra Ungureanu, Nora Deneș (vioara), Florian Rus (chitară) Camelia Crișan (flaut) și Sergiu Homone (tamburină). Invitat special este Ioan Pop din Grupul Iza, care doinește în jurul focului într-un moment de neuitat, care oprește parcă timpul în loc.

Una dintre locațiile filmarii este Lacul Albastru, mai putin cunoscut din punct de vedere turistic, desi este un loc unic in Europa, datorita culorii care se schimba in permanenta, de la verde smarald, sau cu accente de albastru pana la albastru puternic.

‘Acest videoclip este într-un fel rezumatul a ceea ce vrem noi să facem cu aceste serii de cover-uri, și anume sa călătorim, să descoperim locuri frumoase, să filmam, să ne bucuram de compania unor oameni cu multă prezență de spirit și dedicați pasiunii lor. Aflați mereu sub amenințarea unei ploi, compromiși de timpul scurt și de dificultatea de a purta echipamente grele în locații mai puțin accesibile, am reușit (cred eu) să creăm un clip muzical plin de savoarea unei veselii care a existat atât în fața cât și în spatele camerei. În plus, am învățat foarte multe bancuri. Îmi amintesc cu mare drag de toate momentele dedicate acestui videoclip, de la prospecția pe care am facut-o cu Andrei Toth la filmarea propriu-zisă. Deși acesta a fost cel de-al treilea videoclip realizat în cea de-a treia zi de filmări consecutive, energia nu s-a stins decât odataăcu focul de la sfârșit.’, a declarat regizorul videoclipului Paula Onet.

‘Piesa Hey Brother este în sine o piesă melancolică, vorbește despre umanitate, ajutorare, speranță…Eu am înlocuit orchestrația originală cu instrumente exclusiv acustice: vioara, flaut, chitară, tamburină și introducerea instrumentelor tradițional maramureșene: doba specifică zonei, a declarat producătorul muzical, Nora Deneș. 

Videoclipul a fost regizat de Paula Oneț, în colaborare cu Andrei Toth. Paula Oneț este un tânar regizor cu performanțe în cinematografia internațională și este cunoscută pentru filmul „După fel și chip”, prezent în selecția oficială la festivaluri precum: Karlovy Vary, Zagreb, Cannes sau TIFF.

Videclip Alexandra Ungureanu

Foto Credit: Facebook.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending