Connect with us

Spectacole

Primul mare turneu cu orchestră al noului an: Alexandra Uşurelu & Muse Orchestra

Published

on

 

„Am să fiu eu casa ta”, spectacolul cu orchestră de cameră și band pregătit de Alexandra Ușurelu pentru acest început de an ajunge la Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Constanța.

 

Turneul „Am să fiu eu casa ta” debutează la București, pe scena Sălii Mari a Teatrului Național, pe 30 ianuarie, cu două spectacole cu sala plină.

La Iași pe 14 februarie, Cluj Napoca pe 1 martie, Timișoara pe 11 martie și Constanța pe 6 aprilie, Alexandra Uşurelu va prezenta, alături de band-ul său și de o orchestră de cameră, mai multe cântece de pe al doilea album, care urmează să fie lansat în toamna lui 2017, dar și melodii cunoscute de iubitorii muzicii sale, de pe albumul său de debut, „La capătul lumii”.

 

Recent, Alexandra Ușurelu a lansat un nou cântec, „Rămâi gândul cel dintâi”, însoțit de un videoclip alături de Muse Orchestra și actorul Marius Manole, care joacă rolul unui medic orb „care taie pe cord”.

Biletele pentru aceste spectacole sunt disponibile online pe: www.iabilet.ro, www.eventim.ro și la distribuitorii autorizați din fiecare oras.

 

Advertisement

https://www.radardemedia.ro/cel-mai-asteptat-cooking-show-de-la-pro-tv-masterchef-intra-grila-toate-detaliile-aici/

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending