Alexandras Cesnavicius isi amenajeaza biroul chiar in redactia stirilor Pro TV. Vezi care a fost prima decizie ce a socat angajatii Pro TV!

0
812

Noul sef al televiziunii din Pache Protopopescu este hotarat sa puna biciul pe angajati, asa ca isi va amenaja biroul chiar in mijlocul redactiei de stiri langa biroul directoarei acestui departament: Gabriela Popescu, noteaza Reporter Virtual.

Mutarea vine intr-o perioada extrem de tensionata pentru Pro TV. Dupa ce o parte din angajatii televiziunii s-au bucurat de o prima de Paste in valoare de 500 de lei, Cesnavicius a cerut fara nicio explicatie ca acestia sa returneze suma companiei CME.

Toti cei care lucrau in televiziune trebuiau sa primeasca o prima de paste de 500 de lei. Ulterior, cei care nu au primit banii au fost anunțați că prima nu se mai acordă, iar cei cărora banii le-au intrat în cont au fost înștiințați că trebuie să îi returneze.

In semn de protest acestia au donat cozonacii primiti cadou de Paste, unei case de copii, dupa ce initial doreau sa-i trimita ”cadou” chiar lui Cesnavicius

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii