Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Calin Goia si Geanina Corondan isi exprima regretele mortii lui Titus Munteanu
Connect with us

EVENTS

Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Calin Goia si Geanina Corondan isi exprima regretele mortii lui Titus Munteanu

Published

on

Actorul Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Calin Goia, solistul trupei Voltaj si Geanina Corondan regreta moartea realizatorului TV Titus Munteanu, informeaza Agentia Mediafax.

Actorul Alexandru Arşinel a declarat, miercuri, că realizatorul TV Titus Munteanu a fost un imens regizor şi un lansator de vedete, afirmând că regretă enorm dispariţia acestuia.

“Titus Munteanu face parte din acei câţiva mari regizori ai TVR care au existat în cei peste 50 de ani”, a declarat Alexandru Arşinel.

Alexandru Arşinel a afirmat că a colaborat la foarte multe emisiuni cu Titus Munteanu, cea mai de succes producţie fiind “Un trio formidabil”. “Un imens regizor şi un lansator de vedete”, a completat actorul.

“O mare pierdere. Avea atâta forţă, atâta dorinţă să lanseze noi emisiuni, să lanseze noi vedete. (…) Regret enorm şi Dumnezeu să-l odihnească”, a mai precizat acesta.

Actriţa Stela Popescu a declarat că realizatorul de televiziune Titus Munteanu a fost “un profesionist adevărat, unul dintre marii profesionişti ai divertismentului de televiziune” şi că regretă din suflet “plecarea lui”.

“Era un profesionist adevărat, unul dintre marii profesionişti ai divertismentului de televiziune. Lucra într-o manieră serioasă, nu improviza, nu lucra superficial”, a spus Stela Popescu despre Titus Munteanu.

“Regret din suflet plecarea lui”, a completat Stela Popescu.

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a declarat că realizatorul de televiziune Titus Munteanu a fost primul om care a avut încredere în el şi, pe lângă tot ce l-a învăţat profesional, au avut şi o relaţie de prietenie.

“Sunt extrem de afectat de veste. Este primul om care a avut încredere în mine. Eu, venind de la Cluj, nu cunoşteam multă lume în Bucureşti. Mi-a dat încrederea dânsului”, a declarat Călin Goia.

De asemenea, solistul trupei Voltaj a precizat că, pe lângă tot ce l-a învăţat profesional, Titus Munteanu a fost foarte apropiat sufleteşte de el.

“A avut o relaţie de prietenie, dincolo de ce se întâmpla pe platourile de filmare, nu doar cu mine, ci cu toţi cei cu care lucra”, a mai spus Călin Goia.

Geanina Corondan a declarat că realizatorul TV Titus Munteanu a fost un om remarcabil şi cu un simţ deosebit al umorului, afirmând că este o mare pierdere pentru “întregul fenomen al televiziunii din România”.

“El a însemnat enorm, enorm (pentru ea, n.r.) şi el poate a plecat fizic, dar va exista pentru noi atât timp cât vor exista oamenii care au muncit cu el şi aceştia sunt de toate vârstele. Oameni care au învăţat profesia asta la cel mai înalt nivel de la un profesionist de top”, a declarat aceasta.

De asemenea, Geanina Corondan a spus că Titus Munteanu a fost un om remarcabil şi cu simţul umorului.

“Este pierderea României şi a televiziunii în general, a întregului fenomen al televiziunii din România”, a mai subliniat aceasta.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending