Alexandru Iacob, de la câştigătorul „Top Chef” la jurat la Cupa Agenţiilor la Gătit

0
1431
Reclame
Spread the love

Alexandru Iacob a gătit la cele mai luxoase restaurante din Berlin şi Spania, a absolvit cea mai bună şcoală gastronomică din lume, Basque Culinary Center, a câştigat „Top Chef” şi a acceptat provocarea, alături de Marius Florea Vizante, de a-i învăţa pe prichindei tainele bucătăriei la „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Tânărul a acceptat invitaţia de a face parte din juriul competiției culinare dedicată industriei creative din România, Cupa Agenţiilor la Gătit: „În primul rând, ideea de a fi jurat într-un astfel de cadru mi s-a părut atractivă pentru că mie-mi place să fiu creativ în preparatele mele, după cum s-a văzut şi la <Top Chef>, şi abia aştept să degust bucatele pregătite de cei mai creativi oameni.”, mărturiseşte Alexandru Iacob.

Tot el povesteşte că în ciuda faptului că este prins cu filmările show-ului gastronomic cu copii, el nu poate refuza proiectele frumoase care implică gătitul pentru că pasiunea pentru arta culinară nu are limite.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Reclame

Recomandam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.