Connect with us

Reality Show

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră sub acoperire în această seară, la PRO TV

”Am investit toți banii! Nu mai aveam nicio resursă în cazul în care afacerea nu funcționa!”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Alexandru Lascăr, CEO-ul Stay Fit Gym, intră în această seară sub acoperire în propria companie. Omul de afaceri va lăsa deoparte confortul și va lucra cot la cot alături de angajații lui. Va ajuta la curățenie, va face mentenanță în sălile de sport pe care le deține, va repara aparatele și va sta la recepție pentru a-și întâmpina clienții. Ce va descoperi în această provocare vedem astăzi, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire.

Stay Fit Gym este unul dintre cele mai mari lanțuri de săli de sport. Afacerea 100% românească a început în 2012 cu o sală, iar în prezent are peste 100.000 de abonați și 20 de centre în toată țara. Alexandru Lascăr avea 25 de ani atunci când a intrat în companie: ”Prima sală a fost deschisă în București. Marius, partenerul meu, a fondat-o. Eu m-am alăturat proiectului în 2013 și am făcut împreună cel de-al doilea centru. A fost cu adevărat o nebunie! Am reușit și ne-am implicat în acel centru, deși resursele erau foarte limitate. Am lucrat foarte mult fizic, de la pus mochetă, dat cu lavabilă, la tot ce puteam face. Probabil că a fost cea mai stresantă perioadă din viața mea pentru că am investit toți banii în locația respectivă, avea o chirie de câteva mii de euro bune și nu aveam nicio resursă să o acoperim în cazul în care nu funcționa. A fost o perioadă stresantă, dar cred că e purgatoriul fiecărui antreprenor ca să ajungă să reușească ceva”, a spus șeful înainte de a intra sub acoperire.

Procesul de dezvoltare în care se află compania acestuia l-a făcut să accepte provocarea de a intra complet deghizat în centrele pe care le deține: ”Vreau să intru sub acoperire pentru a mă reconecta cu angajații. Urmează o etapă extrem de importantă în viața companiei, o dezvoltare accelerată. Prin urmare, va trebui să intru în contact cu ei, să le înțeleg nevoile și motivația, pentru a putea scala mai departe businessul și a putea integra procedurile pe care le avem în centrele actuale și în cele pe care le vom deschide”.

Cum vor reacționa angajații atunci când vor vedea alături de cine au lucrat pentru câteva zile, dar și cum îi va recompensa șeful pe cei care sunt adevărate exemple în compania lui, vedem astăzi, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire, la PRO TV. Emisiunea este disponibilă în avans pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending