Connect with us

Emisiuni

Alexandru Tomescu este invitat special în marea finală Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Violonistul Alexandru Tomescu are o carieră internațională extraordinară și succese răsunătoare în marile săli de concerte din întreaga lume, unde a încântat mii de oameni, cuceriți de virtuozitatea și de capacitatea lui de a îmbina profesionalismul cu inovația.

Mâine seară va bucura încă o dată publicul din România, în marea finală a show-ului suprem, Românii au talent. Împreună cu pianista Angela Drăghicescu și cu corul de copii Radio, violonistul va aduce vinerea aceasta pe scenă un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius.

”Este o deosebită onoare să pot prezenta publicului uriaș care urmărește finala emisiunii Românii au talent o piesă simbol pentru muzica românească: Balada, de Ciprian Porumbescu. Indiferent de orașul, țara sau continentul unde am cântat-o, această piesă a mișcat inimile oamenilor, atingând coarda lor cea mai sensibilă. La Românii au talent voi interpreta Balada împreună cu pianista Angela Drăghicescu și, în premieră, cu corul de copii Radio, dirijat de Voicu Popescu. Este un aranjament unic, creat special pentru Turneul Stradivarius de Grigore Cudalbu.”, a spus Alexandru Tomescu.

Mâine seară, de la 20:30, finaliștii sezonului 8 vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 120.000 de euro și vor aduce pe scenă momente fascinante. Alex Ștefănescu, Alla, Ana Cernicova & Amelia Uzun, Bianca Badea, Cesima Nechifor, Duo Romance, Emil Rengle, Natalia Lukiv & Bogdan Boie, Nicholas Obedeanu Mihalache, Ripperz Crew și Sergiu Hudrea așteaptă susținerea și voturile publicului, în marea finală Românii au talent.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending